VIDEO. Candidații PNL Vrancea sunt revoltați: ”Oamenii noștri sunt încătușați și reținuți de jandarmi fără motive temeinice, probabil în urma unor telefoane primite de la stăpânul județului”

bostan-toma-si-stefan

FOTO: Liviu Bostan, Cătălin Toma și Ion Ștefan (de la stânga la dreapta).

Trei candidați ai PNL Vrancea, la alegerile parlamentare din acest an, au susținut astăzi o conferință de presă în care au criticat maniera revoltătoare de acțiune a unei echipe de jandarmi în târgul de la Obor.

Reamintim faptul că în această dimineață, o echipă de tineri liberali, însoțită de de câțiva candidați la alegerile parlamentare, a fost oprită de un echipaj de jandarmi, legitimată, chestionată și agresată de o manieră care aduce aminte, mai degrabă, de practicile securiste.

Cătălin Toma, Ion Ștefan și Liviu Bostan au explicat în cadrul conferinței cum au decurs lucrurile astăzi și au cerut autorităților să facă o anchetă pentru a scoate la iveală abuzurile săvârșite.

Unul dintre tinerii liberali din echipa PNL, tânăr în vârstă de 37 de ani, absolvent a două facultăți, a fost agresat de jandarmi, încătușat și urcat în duba cu care ”oamenii legii” veniseră la fața locului. Totul, fără motiv, ca răspuns la întrebarea tânărului liberal: ”De ce ne cereți actele? Ce am făcut?”

VIDEO agresiune și din ambulanță:

PNL Vrancea condamnă maniera scandaloasă în care jandarmii au acționat, la ordinul cuiva se pare, în condițiile în care, prima dată când a dat ochii cu grupul PNL, echipa de jandarmi nu a reacționat în nici un fel.

PNL Vrancea solicită conducerii Jandarmeriei, Prefecturii Vrancea și Ministerului de resort să facă lumină în acest caz, pentru a se stabili cine a ordonat ca echipa liberală să fie oprită, legitimată și agresată fără motiv.

A nu fi lăsat să discuți cu cetățenii în ziua de astăzi, în Republica PSD-istă Vrancea, reprezintă un abuz nepermis al celor care ar trebui să vegheze la respectarea legii.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 30 octombrie 2016

Comanda PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Vemo SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE