VIDEO: Biroul Politic Județean al PNL Vrancea i-a cerut lui Manole Merchea (director al ENET) să se autosuspende din PNL. Dacă nu va face asta, BPJ va propune excluderea sa din partid!

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma (foto), a susținut astăzi o conferință de presă în care a punctat o serie de aspecte legate de ultimele evenimente naționale și județene.

Astfel, Cătălin Toma s-a referit la chestiunea votului pentru alegerea primarilor, amintind că a susținut și promovat ca parlamentar problema alegerii primarilor în două tururi de scrutin, dar și la faptul că redactarea lipsită de profesionalism a Codului Administrativ a dus la declararea lui ca neconstituțional. ”Am atras atenția de mai multe ori cu privire la multe articole pe care le-am considerat neconstituționale și iată că am avut dreptate”, a precizat senatorul liberal.

Pacienții vrânceni, ignorați de oamenii promovați de administrația județeană PSD

În privința gravelor probleme cu care se confruntă Spitalul Județean, Cătălin Toma a punctat că este inadmisibil ca sănătatea oamenilor să fie pusă în pericol din cauza condițiile insalubre din saloanele TBC. ”Am văzut cu toții filmările din spital. După 29 de ani de la Revoluție, administrația județeană PSD și oamenii pe care i-a promovat în anumite funcții nu sunt în stare să ofere pacienților condiții civilizate de spitalizare. Așa înțelege PSD să acționeze. Pe de o parte promite spital nou, austostradă, aeroport, parc industrial, Vrancea Curată și altele, iar pe de altă parte nu este în stare să asigure trei saloane medicale la un nivel de bun simț. Ca să nu mai spun că au dat 7 miliarde de lei vechi pe sisteme audio-video la Consiliul Județean și 320.000 de euro pe patru așa-zise porți de intrare în județ. Cheltuieli foarte mari care nu se justifică”, a afirmat senatorul Toma.

BPJ al PNL Vrancea i-a cerut lui Manole Merchea să se autosuspende din PNL

În ceea ce privește situația directorului de la ENET, Manole Merchea (foto dreapta), Cătălin Toma a declarat: ”Biroul Politic Județean al PNL Vrancea a decis ieri să-i ceară lui Manole Merchea să se autosuspende din partid cât timp ocupă funcția de director al ENET. Pe 1 septembrie 2017, Merchea a câștigat concursul de director, atenție, fără a fi susținut sau promovat de către PNL. În fapt, administrația PSD este cea care-l susține pentru funcția respectivă, iar PNL are o altă viziune cu privire la problemele administrative ale municipiului, viziune pe care Manole Merchea nu o respectă. Implicit, nu a fost și nu va fi susținut de PNL în mandatul 2017 – 2021. Dacă nu se va autosuspenda, Biroul Politic Județean va pune în discuție situația lui Manole Merchea, putându-se ajunge până la excludere”, a concluzionat președintele PNL Vrancea. (A. B.)

Publicată de Catalin Toma pe Vineri, 9 Noiembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.