VIDEO: Avocatul Adrian Toni Neacşu şi-a lansat şi la Focşani cartea “Convinge judecătorul”

Astăzi, la Focşani, a avut loc lansarea cărţii ”Convinge judecătorul” – Tehnica şi arta convingerii instanţei, scrisă de Adrian Toni Neacşu şi editată de Wolters Kluwer.

Au participat judecători, avocaţi, jurişti, printre vorbitori numărându-se Costică Diță, președintele Tribunalului Vrancea, Horațius Dumbravă, membru în Consiliul Superior al Magistraturii şi Dan Stoica, manager general al Wolters Kluwer România. Adrian Neacşu este fost judecător şi ex-membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Dumbrava Neacsu Dita si Dan Stoica

Convinge judecătorul este considerată chiar de la lansare cartea juridică eveniment a anului, o carte surprinzătoare prin tema abordată şi stilul original şi direct de prezentare. Fostul judecător Adrian Toni Neacşu reuşeşte de la nivelul experienţei sale să arate cum gândesc cu adevărat judecătorii, într-o lucrare unică în literatura noastră. Cartea dezvăluie modul în care iau deciziile judecătorii, ce îi impresionează pozitiv sau negativ, ce le este pe plac, ce îi deranjează și ce așteptări au de la cei care stau în fața lor. Este o prezentare directă și onestă a perspectivei judecătorilor asupra dosarelor pe care le au de soluționat, necesară a fi cunoscută pentru a crește eficiența și calitatea interacțiunii cu instanțele și judecătorii înșiși“.

Vrancea Media vă prezintă mai multe materiale VIDEO de la eveniment:

INTRO: Dan Stoica şi Costică Diţă:

INTRO: Horaţius Dumbravă:

Ce spune autorul despre cartea sa:

Codruţ Balaş:

Horaţius Dumbravă, despre cum a plâns în sala de judecată:


Sesiunea de autografe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE