VIDEO: Aurel Bâcu (PP-DD), atac dur la Bacinschi şi Trăşculescu: “Oraşul arată dezastruos. Ce să spun despre Trăşculescu? Este un rănit care ar trebui luat cu maşina Armatei şi care 4 ani n-a spus nimic în Parlament!”

Liderii Partidului Poporului – Dan Diaconescu, filiala Vrancea, au organizat astăzi o conferinţă de presă în care au făcut o radiografie a modului în care arată Focşaniul după 3 mandate “marca” Decebal Bacinschi.

“De 12 ani oraşul este în paragină. Bacinschi trebuie să plece. Focşaniul înseamnă doar bulevardele pentru Bacinschi. În rest, în cartiere străzile sunt groaznice. E prăpăd. Gropi, şanţuri, fără trotuare. E timpul ca Bacinschi să plece. Am fost şi în Obor. Acelaşi talcioc, acelaşi loc de vândut maşini. Focşănenii doar locuiesc în Focşani, nu trăiesc aici. Suntem doar locuitori aici. A trăi înseamnă cu totul altceva.”

“Bacinschi s-a înţeles să facă lucruri neortodoxe pentru a scăpa echipa de la retrogradare. Vor să cumpere meciuri. “

“Trăşculescu se remarca în Parlament dând din coate când erau meleuri. Şi-a distrus partidul în Vrancea, judeţ care rămâne fără opoziţie. Nici căpitan de echipă la Milcovul, acolo unde a jucat, n-a fost vreodată. N-a condus niciodată nimic, de aceea partidul lui s-a destrămat în Vrancea. Oraşul ăsta se bate la pas de către PP-DD, nu din Touareg, cu număr de Bucureşti (n. r. – referire la Trăşculescu)”.

Radiografia făcută de Bâcu Focşaniului condus de 12 ani de către Bacinschi:

Bâcu: “Trăşculescu este un rănit care ar trebui luat cu maşina Armatei, nu să fie aruncat în alegeri“:

Neagu Murgu despre proiectele pe care le are:

Jenică Bordeanu, Neagu Murgu şi Aurel Bâcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.