VIDEO. Am aflat de unde a avut mama lui Oprişan bani să-şi construiască o casă imensă la Boloteşti :) “Am avut 1,5 milioane de mărci germane şi i le-am dat mamei mele”

Oprisan la Realitatea TV 1

Marian Oprişan a motivat, indirect, aseară la Realitatea TV, de unde a avut mama lui bani să construiască imensa casă de la Boloteşti (km 25). Deşi atunci când ziariştii l-au întrebat despre subiect Oprişan s-a supărat spunând să nu se lege nimeni de familia lui, iată că aseară baronul însuşi a făcut referire la mama sa şi la faptul că i-ar fi dat 1,5 milioane de mărci, bani pe care i-ar fi făcut el personal “din prima societate pe acţiuni cu capital privat din România”, după cum s-a exprimat în studio.

Aşadar, am aflat cu toţii acum 🙂 de unde a avut familia Oprişan bani să-şi facă o reşedinţă cu cel puţin 5 corpuri construite la poalele unui deal de la Km 25. Iată dialogul cu Rareş Bogdan:

Rareş Bogdan: “Dvs. v-aţi îmbogăţit de când aţi intrat în politică?

Marian Oprişan: “Absolut deloc

RB: “Acum 15 ani puteaţi merge la Miami?” (n. r. – Tot în emisiune, Oprişan spusese: “La Miami mă duc la nişte prieteni doctori să mă mai controlez şi eu…” 🙂 în condiţiile în care s-a speculat multă vreme că Oprişan se operează periodic în SUA pentru că are anumite probleme medicale).

MO: “Acum 15 ani nu puteam dar vreau să vă spun un lucru… Eu nu am venit de pe stradă în administraţie… Când am intrat în administraţie în 2005 (n .r. – probabil a vrut să spună 1995) făcusem deja prima societate pe acţiuni cu capital privat din România (n. r. – probabil s-a referit la Seven Stars). Când am plecat din ea aveam deja 1,5 milioane de mărci banii mei. Bani pe care, e adevărat, i-am dat mamei mele…

Dialogul poate fi urmărit la momentul VIDEO 1:12:00

3 Responses to VIDEO. Am aflat de unde a avut mama lui Oprişan bani să-şi construiască o casă imensă la Boloteşti :) “Am avut 1,5 milioane de mărci germane şi i le-am dat mamei mele”

 1. Dan 29/01/2015 at 15:26

  Declaratia cu cei 1,5 milioane marci din 2005 pe care ia dat mamii lui este un aspect care il trage in justitie . Oprisan omite sa spuna ca societatea Seven Star a intrat in insolventa si faliment . Atunci de unde banii suspomeniti ? Totodata , Oprisan omite sa spuna ca el a intrat in politica din 1990 , sustinatorii sai fiind Giurgea si Furtuna , ca acestia l – au pus director la Seven Star , ca el era un personaj cu venituri care constau doar intr – un salariu modest si nu ar fi avut cum sa produca cu firma sa venituri care sa – i permita sa – si retraga 1,5 milioane marci , aspect care se pot dovedi studiind arhiva de la ANAF

  Răspunde
  • Titi C. 29/01/2015 at 15:44

   @ Dan: Bine punctat Dan.Sa vedem pe unde scoate camasa.

   Răspunde
 2. Ileana St.Paul 29/01/2015 at 17:37

  Acum 15 ani, poate ca nu, dar acum aproape 14 ani, in Mai, 2001, Marian Oprisan a avut prima operatie in Statele Unite, unde i s-a extirpat o tumora craniana de marimea unei portocale. La vremea respectiva se stia ca fusese diagnosticat cu hidrocefalie.
  Cu multi ani inainte, Oprisan isi facea periodic vacantele in Europa si se spunea ca isi cumparase of vila in Garmisch-Partenkirchen. Averea acestui individ e probablil ascunsa adanc si rasponadita larg in lume. Nu stiu daca are interdictie sa paraseasca tara, dar daca nu are, ar trebui sa aiba.
  O sa fie sarbatoare locala in Vrancea cand, in sfarsit, si pe drept, o sa fie trimis la puscarie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.