VIDEO EXCLUSIV: Valerica Chitic, viceprimar de Marasesti a facut scandal la Politie in timp ce oamenii legii preferau sa-l filmeze in loc sa-i puna catusele!

Viceprimarul Chitic s-a ales cu dosar penal

Viceprimarul Chitic s-a ales cu dosar penal

Vineri dupa-amiaza, poliţiştii din Mărăşeşti au oprit pentru control o autoutilitară marca Renault, condusă de C. Constantin, 47 ani, din localitate. Întrucât acesta a declarat verbal că transportă uniforme militare şi că nu are asupra lui niciun document, refuzând să deschidă maşina pentru control şi motivând că autovehiculul şi marfa nu-i aparţin, a fost invitat la sediul Poliţiei.

Chitic face show la Politie, fara sa stie ca este filmat de oamenii legii (VIDEO)

În timp ce lucrătorii de poliţie îl audiau pe conducătorul auto, C. Valerică (n. r. – viceprimarul Valerica Chitic), din localitate, a pătruns în sediul Poliţiei si a adresat ameninţări la adresa poliţiştilor, smulgand declaraţia lui C. Constantin, pe care a rupt-o, după care a părăsit sediul Poliţiei.

Nota redactiei: In tot acest timp unul din politistii aflati in sectie il filma cu telefonul mobil pe Chitic, in loc sa-i puna catusele pentru comportamentul sau in fata oamenilor legii. Intr-un stat de drept, Chitic ar fi fost incatusat imediat si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva

Întrucât la scurt timp C. Valerică a prezentat poliţiştilor documentele de provenienţă a mărfii, acesta a fost invitat la sediul Poliţiei pentru clarificarea situaţiei. Însă, pe motiv că “a fost arestat”, bărbatul a convocat telefonic la sediul Poliţiei Oraş Mărăşeşti aproximativ 200 de persoane. Pentru a preveni degenerarea acestui incident în acte de violenţă, la faţa locului s-a deplasat o grupă a Serviciului de Intervenţie Rapidă, din cadrul I.P.J. Vrancea, precum şi jandarmi. Ulterior, cei 200 cetăţeni au plecat la domiciliile lor. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care C. Valerică este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Dosarul urmează să fie declinat parchetului, spre competentă soluţionare.

Comunicat primit de la Biroul de Presa al IPJ Vrancea.

3 Responses to VIDEO EXCLUSIV: Valerica Chitic, viceprimar de Marasesti a facut scandal la Politie in timp ce oamenii legii preferau sa-l filmeze in loc sa-i puna catusele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.