UPDATE: Vicepresedintele FRF, Vasile Avram, a incercat sa faca ordine la AJF! “Intrebati-l pe Gheorghiu de cei 10.000 de euro pe care i-a primit de la FRF!

Vasile Avram, misiune dificila la Focsani!

Vicepresedintele Federatiei Romane de Fotbal, Vasile Avram, a fost prezent la Focsani, in aceasta seara la sedinta Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, una pregatitoare in vederea Adunarii Generale de joi, 15 iulie, ora 11.00, cand vor fi organizate alegeri pentru functiile de presedinte si  vicepresedinte (2) al AJF. Incepand de maine, Avram este si noul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, astfel ca azi s-a grabit sa termine sedinta cat mai repede pentru a reveni la Bucuresti.

La sedinta de astazi s-a stabilit comisia care va verifica si va valida candidaturile pentru functiile scoase la bataie pe 15 iulie, din comisie facand parte Costica Ciuta, Didi Bajenaru, Ioan Cherciu, Neculai Ionescu si Cristinel Rusu. Pentru alegerile din 15 iulie vor sa candideze Stan Gheorghiu, Stefan Brasoveanu, Dan Dumitru si Ovidiu Rusu, insa nu sunt excluse surprizele.

La finele sedintei Vasile Avram  a facut o dezvaluire care i-a lasat “masca” pe cei prezenti: AJF Vrancea ar fi primit 10.000 de euro de la AJF pentru a-si dezvolta si imbunatati activitatea, bani despre care presedintele AJF Stan Gheorghiu n-a spus nimic celorlalti oficiali din AJF. Vom reveni cu detalii despre sedinta de astazi.

UPDATE: Iata si actul trimis la FRF, prin care Stan Gheorghiu justifica neorganizarea alegerilor datorita alegerilor parlamentare si timpului nefavorabil (ninsori, viscol, drumuri blocate) 🙂 🙂 🙂 !!!

One Response to UPDATE: Vicepresedintele FRF, Vasile Avram, a incercat sa faca ordine la AJF! “Intrebati-l pe Gheorghiu de cei 10.000 de euro pe care i-a primit de la FRF!

  1. dan dumitru 19/06/2010 at 17:41

    intrebarea dl-ui V Avram si a mea personal este de ce nu i-a luat Gheorghiu pe cei 10 000 de euro ,oare stie sa faca un proiect de acest gen.Alta intrebare este de ce nu a reusit sa faca selectionata U-16 a judetului in conditiile in care toate judetele din tara participa la acest proiect unde FRF mai baga inca 10 000 euro sprijin financiar .Stiati ca exista si selectionata fotbalistilor amatori a fiecarui judet si zilele acestea se disputa finala la Mogosoia intre Prahova si Arges urmand ca pe scheletul castigatoarei sa se construiasca echipa nationala a fotbalistilor amatori care vor participa in luna Iulie la un turneu European in Ungaria ?De ce fotbalistii div D vrancene sa fie uitati de soarta si sa piarda sansa de a participa la o astfel de competitie ?Aceste lucruri trebuiesc prezentate sportivilor si de presa sportiva dat fiind bine stiut ca la AJF se mai strica faxul din cand in cand si cum adresa de email a presedintelui este un accesoriu in plus raman sportivii fara informatie

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.