UPDATE: Vasile Tătaru, fostul președinte al echipei de fotbal Unirea 2002 Focșani, acuzat de contrabandă cu țigări. Tătaru: ”Toată lumea știe că iau țigări pentru ciobanii de la stână”

Vasile Tataru 2Fostul președinte al echipei de fotbal Unirea 2002 Focșani, Vasile Tătaru, este acuzat de jandarmi că a încercat să dea unei femei din Piața Moldovei mai multe pachete de țigări netimbrate, iar apoi ar fi lovit cu mașina un jandarm aflat în spatele autoturismului său.

UPDATE: Vasile Tătaru a precizat că la mijloc este o eroare a celor care interpretează drept contrabandă faptul că l-au văzut cu pachetele de țigări. ”Eu am ciobani la stână și le duc mereu țigări și băutură, pentru mai multe zile. I-am dat bani unei cumetre să-mi ia țigări pentru ciobani. Cum să faci contrabandă cu 5o de pachete de țigări? E absurd. Poate că cineva vrea să-mi facă rău, cine știe. Iar mașina mea e cu cutie automată și chiar eram să fiu călcat de roți când m-au scos jandarmii din mașină. Nici vorbă să vreau să lovesc un jandarm cu mașina”, a precizat Tătaru.

Iată comunicatul emis de Jandarmeria Focșani:

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Mobil Focșani, aflat în misiune de patrulare în zona Pieței Moldovei din municipiul Focșani, pe 8 iunie a. c., a surprins un bărbat care comercializa produse supuse accizării.

În jurul orei 13.45. jandarmii se aflau în patrulare în parcarea din Piața Moldovei, moment în care au observat un bărbat care încerca să plaseze pentru comercializare mai multe pachete de țigări netimbrate, din portbagajul unui autoturism, unei femei de etnie rromă. În momentul când patrula de jandarmi s-a apropiat de autoturism și a trecut la legitimarea bărbatului, acesta s-a urcat la volan și a încercat să se sustragă controlului lovind cu autoturismul jandarmul aflat în partea din spate a mașinii, în acel moment au intervenit ceilalți jandarmi și l-au imobilizat pe bărbat care devenise agresiv și adresa injurii și amenințări jandarmilor.

În urma controlului efectuat în porbagajul autoturismului s-a găsit un număr de 50 de pachete de țigări netimbrate marca ”Jing Ling” de proveniență „China” care au fost ridicate în vederea confiscării.

Celui în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă conform art. 270 alin 3 din Legea 86/2006, de asemenea a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj conform art. 257 din Codul Penal.

Comunicat primit de la Biroul de Presă al IJJ Vrancea

One Response to UPDATE: Vasile Tătaru, fostul președinte al echipei de fotbal Unirea 2002 Focșani, acuzat de contrabandă cu țigări. Tătaru: ”Toată lumea știe că iau țigări pentru ciobanii de la stână”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.