UPDATE: Marian Drăghici de la PSD Adjud, primul pe lista consilierilor județeni supleanți. Pe lista trimisă presei de către PSD, Cristina Mirela Nedelcu, manager la Școala Postliceală Sanitară ”Hipocrate”, figura prima.

UPDATE: Marian Drăghici (foto), consilier local PSD la Adjud, este următorul supleant pe lista PSD pentru Consiliul Județean. PSD a trimis presei în 2016 lista consilierilor propuși la alegeri, listă pe care figura Cristina Nedelcu, nu Marian Drăghici. Ulterior, fără a anunța presa, PSD l-a pus pe Drăghici înaintea Cristinei Nedelcu, de aici și confuzia de la redactarea știrei noastre de astăzi.

Vrancea Media își cere scuze pentru informația prezentată inițial!

*

Știrea inițială: PSD Vrancea va avea un nou consilier județean după demisia lui Constantin Guguianu. Pe lista supleanților social-democrați figurează Cristina Mirela Nedelcu (foto centru), Marius Valentin Gheorghe și Dănuţ Mihalache (primii trei, lista fiind mai lungă).

Cel mai probabil, Cristina Mirela Nedelcu, manager la Școala Postliceală Sanitară ”Hippocrate” din Focșani, va deveni consilier județean până în iunie 2020 când vor avea loc alegerile locale.

Cristina Nedelcu s-a remarcat la fiecare eveniment din Piața Unirii, mobilizând cât mai mulți cursanți de la Hipocrate, pentru ca PSD să dea bine în ochii publicului, cu numeroși participanți la evenimentele pentru care administrația PSD condusă de baronul Oprișan a dat din buget sume uriașe. Pe 24 ianuarie 2019, de exemplu, o vom vedea pe Cristina Mirela Nedelcu convocând din nou elevi și cursanți pentru a da bine în ochii șefului de partid. (Ed. O.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.