UPC Business combinã cel mai rapid Internet cu Office 365 pentru a oferi companiilor mici şi mijlocii soluţii integrate

Bucureşti, 29 noiembrie 2011 – UPC Business anunţã astãzi introducerea serviciului online Microsoft Office 365, care marcheazã o nouã etapã a parteneriatului la nivel european dintre Microsoft şi UPC Business.

Clienţii UPC Business care achiziţioneazã orice abonament Business Fiber Power sau orice Pachet Office primesc gratuit un cont de utilizator Microsoft Office 365.

Office 365 oferã utilizatorilor servicii online de creştere a productivitãţii – email, colaborare pe documente, conferinţe Web – şi versiuni online ale aplicaţiilor Microsoft Office într-un singur serviciu cloud. Soluţia creatã de Microsoft este oferitã de UPC Business companiilor mici şi mijlocii, cu pânã la 50 de angajaţi.

Combinând cel mai rapid serviciu de Internet prin cablu cu Office 365, UPC Business oferã o soluţie de afaceri companiilor mici şi mijlocii din România. Clienţii pot acum sã acceseze fişiere de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, tabletã, smartphone), pot face schimb de fişiere foarte rapid şi pot organiza videoconferinţe în format HD datoritã vitezelor superioare de Internet, de pânã la 120 Mbps.

Un alt beneficiu oferit de UPC este acela cã utilizatorii pot lucra direct pe o infrastructurã oferitã de Microsoft, iar companiile au acces la aceastã tehnologie sub forma unui abonament, cu zero cheltuieli de capital. Iar pentru companiile care deja au achiziţionat suita Microsoft Office, serviciile incluse în Office 365 se integreazã perfect cu aplicaţiile desktop.

UPC Business oferã Office 365 împreunã cu orice abonament Business Fiber Power sau cu oricare din cele 4 Pachete Office, care combinã serviciile de internet cu cele de telefonie.

Clienţii care achiziţioneazã unul din aceste servicii primesc gratuit o licenţã Office 365 pentru un utilizator, iar pentru fiecare cont suplimentar costul lunar este de 6 euro fãrã TVA.

Integrarea serviciului online Office 365 în portofoliul UPC Business confirmã angajamentul companiei de a oferi soluţii de comunicaţii optime, care sprijinã dezvoltarea afacerilor clienţilor.

“Propunerea noastrã pentru companiile mici şi mijlocii este una atractivã: douã produse de top într-o soluţie la cheie, uşor de folosit – cel mai rapid Internet, Business Fiber Power 120 Mbps de la UPC Business şi soluţia cloud Office 365 de la Microsoft.

Suntem întotdeauna atenţi la nevoile clienţilor noştri, iar acum ei îşi pot reduce costurile, beneficiind în acelaşi timp de o soluţie sigurã, simplã şi uşor de utilizat.

Într-o lume în care conteazã nu doar cât de conectat eşti ci şi cât de repede te poţi conecta, soluţiile oferite de UPC Business pot face diferenţa”, declarã Severina Pascu – CEO UPC România.

Cu Business Fiber Power 120 Mbps, cel mai rapid Internet din România, şi Office 365, generaţia de soluţii în cloud ce încorporeazã Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online şi Lync Online într-un serviciu cloud actualizat în permanenţã, companiile pot lucra şi colabora mai uşor, oriunde s-ar afla, de pe orice dispozitiv, în condiţii de maximã securitate.

“UPC Business este partenerul ideal pentru oferirea de soluţii bazate pe Office 365, pentru cã oferã ultima generaţie de servicii de conectare la Internet unui segment de utilizatori cu o nevoie clarã de soluţii de colaborare şi comunicaţii de calitate, care sã le inoveze afacerile şi sã le creascã competitivitatea.

Este un parteneriat firesc, între douã companii care exceleazã în domeniile lor de activitate”, declarã Ronald Binkofski, Director General Microsoft România.

Comunicat primit de la UPC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE