UNIC ÎN VRANCEA: 50% REDUCERE la tratamentul revoluționar pentru stoparea bolii parodontale și cel mai eficient tratament pentru mobilitatea dentară

Cel mai eficient tratament pentru mobilitatea dentară și stoparea bolii parodontale este disponibil și la Focșani, din acest an. Dispozitivul medical botezat “Electronic Doctor”, inventat de doctorul Bogdan Vlădilă, permite un tratament fără durere și fără contraindicații.

OFERTĂ: 50% REDUCERE pentru pacienții noștri, până la finele anului 2018!

Medicul stomatolog focșănean Constantin Gavriloiu (foto, alături de echipa sa) deține licența în Vrancea pentru acest aparat revoluționar, invenția doctorului Vlădilă fiind premiată cu medalia de aur la Salonul de Invenții de la Geneva.

Tratamentul propus pacienților constă în aplicarea netraumatică, chiar acasă la pacienți, în şedinţe de 1 – 2 ore, a unui dispozitiv care focalizează câmpul electromagnetic în zona unde se doreşte regenerarea.

Aparatul stimulează reducerea mobilităţii dentare în cazul bolii numită parodontoză, iar reușita dispozitivului se datorează capacitaţii acestuia de a produce proliferarea celulară la nivelul celulelor stem. Acestea există în număr foarte mare în toate ţesuturile, fiind însă inactive la adulți. Interesant este faptul că în momentul în care celulele stem ”simt” frecvența electromagnetică se activează şi se înmulţesc.

S-au făcut numeroase studii ADN şi toxicologice, demonstrându-se că frecvența electromagnetică generată de dispozitiv nu are contraindicaţii sau efecte nedorite.

Rezultatele sunt vizibile după circa 2-3 luni, când avem probe histologice că osul este refăcut prin densificarea tisulară asociată cu reducerea semnificativă a mobilității dentare”, a precizat medicul stomatolog Constantin Gavriloiu.

Medicul focșănean are cabinetul pe strada Leopoldina Bălănuță nr. 8, în spatele Școlii Gimnaziale ”Ion Basgan”, iar programări se pot face și prin telefon, la numărul 0722.190.479.

Medicina dentară a evoluat foarte mult și pot spune că, în premieră, vrâncenii se numără printre cei care au acces la astfel de tratamente revoluționare. Recunoașterea internațională a dispozitivului medical ca fiind o invenție eficientă reprezintă un argument în favoarea ideii că pacienții cu parodontoză au o șansă în plus să treacă peste neplăcerile cauzate de afecțiunea respectivă”, a concluzionat doctorul Gavriloiu. (Ed. O.)

2 Responses to UNIC ÎN VRANCEA: 50% REDUCERE la tratamentul revoluționar pentru stoparea bolii parodontale și cel mai eficient tratament pentru mobilitatea dentară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.