Un nou proiect pentru tinerii români de pe ambele maluri ale Prutului

Dacia Fericită, un proiect inedit lansat la 4 iunie, este primul site panromânesc a cărui scop este găsire sufletelor pereche de pe cele două maluri ale Prutului.
Acest proiect vine ca o nouă provocare pentru tinerii și doritorii de a depăși orice graniță dintre români și de a crea legături strânse cu românii din cele mai îndepărtate colțuri românești.

Proiectul abia a fost lansat și are ca scop crearea a câtor mai multe perechi între tinerii români atât din România, cât și din afara granițelor oficiale ale statului român. Site-ul propune utilizatorilor câteva teste pentru a reuși să stabileasca gradul de compatibilitate dintre utilizatori, ca într-un final să găsească cele mai perfecte perechi.

Pe lână toate acestea, site-ule ste un bun instrument de a face cunoștință și a comunica cu românii de pretutindeni. Primii curioși au și început să apară.
Lansarea proiectului a fost anunțată de către unul dintre istoricii celui de-al doilea stat românesc, Rep. Moldova, Veaceslav Stăvilă, pe blogul său.

Comunicat primit de la Guan Nicolae


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.