Un nou atac la adresa lui Bacinschi, după ce un om a murit căzând într-o groapă din Sud. Ţigăeru: “Să ne dezvoltăm înţelept înseamnă să moară oameni nevinovaţi?”

Laurentiu Tigaeru Rosca in ParlamentDeputatul liberal Laurenţiu Ţigăeru Roşca a lansat astăzi un atac la adresa primarului Decebal Bacinschi, după ce un bătrân de 63 de ani a murit într-o groapă din Focşani, în care a căzut din cauza faptului că nu era semnalizată corespunzător de către firma care realizează lucrările de refacere a canalizării din cartierul Sud.

Ţigăeru aminteşte că pe de 22 noiembrie 2011, “Primăria Focşani informa cetăţenii municipiului, printr-un comunicat de presă, că vor începe lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare, lucrări ce au ca termen de finalizare luna decembrie a acestui an, urmând a fi monitorizate până la sfârşitul anului 2014. Primarul Decebal Bacinschi declara că “obţinerea acestei finanţări din fonduri europene a fost o etapă necesară în dezvoltarea Focşaniului, pentru că ne-am angajat să ne dezvoltăm cu înţelepciune, fără să afectăm viitorul copiilor noştri. (…) Bani europeni înseamnă reguli de execuţie europene, aşa că vă invit să fiţi alături de noi pas cu pas în progresele pe care le vom face.

Locul în care a murit bătrânul de 63 de ani

Locul în care a murit bătrânul de 63 de ani

Situaţia tragică în care un om a fost găsit decedat într-una din excavaţiile realizate cu prilejul acestor lucrări mă face să mă întreb dacă acestea sunt regulile de execuţie europene şi modul de dezvoltare înţelept sau noi, locuitorii municipiului Focşani, am fost minţiţi în legătură cu modul în care se vor desfăşura aceste lucrări.

koln

Într-o recentă vizită în oraşul Koln din Germania (foto sus) am făcut o fotografie şi va invit să urmăriţi modul în care autorităţile de acolo protejează atât cetăţenii, cât şi lucrătorii şantierelor de eventualele pericole.

Clic AICI pentru o galerie foto cu imagini surprinse de echipa deputatului Ţigăeru, după tragedia din cartierul Sud.

One Response to Un nou atac la adresa lui Bacinschi, după ce un om a murit căzând într-o groapă din Sud. Ţigăeru: “Să ne dezvoltăm înţelept înseamnă să moară oameni nevinovaţi?”

  1. danb 30/10/2013 at 17:00

    Alta abureala electorala, dupa cea a celor de la PDL si PMP. Unii vroiau calendar al lucrarilor, altii vroiau demisia lui Bacinschi, Tigaeru vrea sa ne uitam cu el la poze. Totusi cu ce ajuta toate astea familia mortului ? Pai mai dreptacilor, sunteti toti full de avocati, juristi, toti full de diplome, bani si toate alea. Acolo e clar ca e vatamare corporala din culpa, ajutati familia sa depuna plangere penala, platiti-i avocat sa ceara despagubiri in civil, s.a.m.d. De gargara suntem toti buni.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.