Un jandarm s-a tăiat în zona penisului după ce a avut o cădere psihică

IJJ Vrancea a emis un comunicat de presă în care vine cu precizări după un incident petrecut ieri, când un subofiţer din cadrul Jandarmeriei s-a tăiat cu un cuţit în zona penisului dar şi pe mână:

În ziua de 13.03.2012, în jurul orelor 17.00., am fost anunţaţi că un subofiter din cadrul I.J.J. Vrancea, aflat în timpul liber la domiciliul său, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vrancea de către ambulanţa ce a fost solicitată prin apelul de urgenţe “112” de către soţia acestuia.

Medicul care i-a acordat primul ajutor a stabilit diagnosticul de “Plăgi tăiate superficial mâna stângă şi penian” .

Subofiţerul este absolvent al Şcolii militare de subofiţeri poliţie “Vasile Lascar ” Câmpina din anul 1993, iar din 1997 îşi desfăşoară activitatea în cadrul I.J.J. Vrancea până în prezent a avut un comportament exemplar şi-a facut treaba bine la serviciu si nu a dat nimic de bănuit niciodată, a fost testat psihologic periodic şi de fiecare dată a fost declarat APT.

Deşi subofiţerul se afla în afara orelor de program, la nivelul unităţii se va constitui o comisie pentru a verifica împrejurările care au dus la producerea acestei întâmplări nefericite. Subofiţerul se află în continuare internat în spital pentru taratament medicamentos iar la externare va fi trimis la “Comisia de Expertiză pentru Stabilirea Capacităţii de Muncă” din cadrul Spitalului de Urgenţe “prof. dr. Dimitrie Gerota” al M.A.I., în vederea stabilirii situaţiei medico – militare.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.