Un bețiv ajuns în ultimul stadiu și un bolnav psihic, ambii având și alte afecțiuni medicale grave, au murit după ce au contractat și virusul gripal. Așteptăm și statistica națională cu privire la românii care au avut gripă deși au fost vaccinați… antigripal!

În Vrancea, autoritățile au anunțat că doar doi oameni au murit de gripă, însă trebuie precizat că ambele persoane aveau grave probleme de sănătate când au contractat virusul gripal. Unul dintre bărbați era un bețiv notoriu de 43 de ani, din Vârteșcoiu, ajuns în ultima fază a alcoolismului, la 43 de ani având și alte afecțiuni datorate consumului de alcool.

A doua victimă avea 41 de ani și era internat în secția exterioară a Spitalului de Boli Psihice de la Dumbrăveni. Bolnav psihic, acesta suferea și de alte boli, inclusiv de rujeolă, iar gripa a luat-o din spital (mai exact din secția de Infecțioase). De altfel, Direcția de Sănătate Publică Vrancea efectuează un control la Spitalul Județean, pe această temă.

Autoritățile din România nu au anunțat până acum nimic despre românii care deși erau vaccinați antigripal s-au îmbolnăvit de gripă sau au și murit. (A.M. Be.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.