Un barbat din Gura Calitei a fost gasit de sotie, decedat in propria locuinta

La data de 27.mai a.c., orele 17.10, poliţiştii din Gura Caliţei au fost sesizaţi despre faptul că C. Gheorghiţă, de 47 ani, din localitate, a fost găsit de soţie decedat la domiciliu. Bărbatul era cunoscut cu afecţiuni cardiace. Cadavrul a fost trasnportat la S.M.L. Vrancea în vederea efectuarii necropsiei.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 26 mai a.c., poliţiştii din Bârseşti au fost sesizaţi despre faptul că B. Ion, de 74 ani, din localitate, pe fondul consumului de alcool şi a unor căzături repetate, a fost internat la Spitalul Judeţean Vrancea, în data de 21 mai a.c. La data de 25 mai a.c. bărbatul a decedat la spital. Cadavrul a fost trasnportat la S.M.L. Vrancea în vederea efectuarii necropsiei.

Evenimente rutiere

La data de 27 mai a.c., orele 08.16, pe str. Mărăşeşti, din Focşani, M. Claudia, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda la intersecţia cu str. Viilor nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, acroşând şi accidentând uşor pe S. Zoiţa, de 70 ani, din comuna Vânători, care se deplasa pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers.

După accident, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, la scurt timp fiind identificat pe raza localitaţii. Tânăra nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare.

La data de 27 mai a.c., ora 10.30, poliţiştii Serviciului Rutier l-au identificat pe DN 2, pe B. Severică, de 55 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare.

La data de 27 mai a.c., orele 14.10, poliţiştii din Focşani au identificat-o pe str. Cezar Bolliac, din localitate, pe O. Iuliana, de 39 ani, din Focşani în timp ce conducea autoturismul marca Fiat având autorizaţia de circulaţie expirată din data de 25.05.2011. În cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare.

La data de 27 mai a.c., orele 18.30, pe DC 673 Vidra-Tichiriş, P. Ştefanache, în vârstă de 77 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo şi se afla sub influienţa băuturilor alcoolice (0,65 mg/l) a căzut din căruţă, accidentându-se uşor. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

RADARE 30.05.2011: DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Adjud.

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.