Un barbat de 38 de ani din Vanatori a fost gasit mort in propria locuinta

La data de 29.09.2010, orele 17.47, poliţiştii din Vânători au fost sesizaţi despre faptul că Sava Iulian, de 38 ani, din localitate a fost găsit decedat la domiciliul său. Cu ocazia efectuării primelor investigaţii nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

Accidentat de cal. La data de 28.09.2010, orele 16.30, pe raza localităţii Bogheşti, V. Vasile, de 74 ani, din localitate, în timp ce conducea căruţa pe DC. 2, calul s-a speriat, din cauza unui incendiu şi a accidentat uşor pe B. Georgică, de 61 ani, din Bogheşti. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Agresiuni între consateni. La data de 29.09.2010, orele 15.15, poliţiştii din Străoane au fost sesizaţi de D. Iordache, de 52 ani, din localitate, despre faptul că în urma unei altercaţii a fost lovit cu o bâtă în zona capului de catre P. Melu, de 35 ani, cel în cauză refuzând internarea. Cercetările sunt continuate de poliţişti, iar în funcţie de certificatul medical obţinut se va face încadrarea juridică a faptei.

La data 29.09.2010, orele 16.00, poliţiştii din Năneşti, au fost sesizaţi despre faptul că B. Ionel, de 31 ani, a fost agresat de catre M. Mihaiu, de 61 ani, din localitate, cel în cauză aplicându-i mai multe lovituri cu un corp dur şi un cuţit.

Din primele investigaţii s-a stabilit faptul ca pe fondul consumului excesiv de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan care a avut ca urmare internarea pentrtu acordarea de îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon a lui B. Ionel. Cercetările sunt continuate de poliţişti, iar în funcţie de certificatul medical obţinut se va face încadrarea juridică a faptei.

RADARE 01.10.2010 DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.