ULUITOR: Amendat de Poliție pentru că… ”a înjurat Primăria Odobești pe Facebook”. Români, pregătiți-vă banii, dacă mai aveți curaj să ”înjurați” instituțiile publice

birsan-cosmin-razvanFOTO: Cosmin Bîrsan îi arată obrazul polițistului care l-a amendat.

Un tânăr din Odobești, Cosmin Răzvan Bîrsan, a fost amendat de polițiști pentru că… ”a proferat injurii și expresii jignitoare la adresa Primăriei Odobești și a funcționarilor publici din această instituție, lezându-le demnitatea și onoarea”, după cum a scris polițistul în procesul verbal.

Este prima amendă de acest gen dată de Poliție, iar Bîrsan a anunțat că va contesta amenda de 600 de lei pentru că s-a dat cu încălcarea legislației în vigoare.

Anul trecut, Curtea de Apel Mureș a decis că Facebook este ”spațiu public”, dar de aici și până la amenzi de genul acesta e o distanță ca de la cer la pământ, în condițiile în care ”înjurăturile” ar fi de fapt critici la adresa administrației din Odobești. Iar Poliția nu a detaliat situația în baza căreia a decis să dea amenda respectivă.

cosmin-birsan-amenda-injurii-primarie-of

2 Responses to ULUITOR: Amendat de Poliție pentru că… ”a înjurat Primăria Odobești pe Facebook”. Români, pregătiți-vă banii, dacă mai aveți curaj să ”înjurați” instituțiile publice

 1. Mihai 29/10/2016 at 04:08

  Si dupa toate astea mai voteaza cineva psd???

  Răspunde
 2. Carmen Ghimi 29/10/2016 at 12:02

  … cu pași mărunți ne-ntoarcem în trecut… POLITICA PUMNULUI
  ÎN GURĂ!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.