ULTIMA ORĂ: Suspecții în cazul crimei de la Slobozia Ciorăști, arestați preventiv. Cei trei sunt din Vrancea, respectiv Bacău. Astăzi, Constantin Telu Chiriță va fi înmormântat. UPDATE: Criminalii și-au premeditat faptele!

Tinerii de 28, 32, respectiv 47 de ani, acuzați de uciderea omului de afaceri Constantin Chiriță, au fost arestați preventiv fiind acuzați de omor calificat. Cei trei ar fi conlucrat pentru a-l împușca pe Telu (cum îl cunoșteau apropiații), în seara zilei de vineri, 22 februarie, aproape de intrarea în Slobozia Ciorăști. Încă nu se cunosc motivele crimei. Astăzi, la orele 12.00, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea vor face declarații de presă. (A. M. Be.)

UPDATE: Cei trei suspecți și-au recunoscut comiterea faptei. Ei și-ar fi premeditat infracțiunea, intenționând să-i fure omului de afaceri banii pe care acesta îi avea în mașină. Din cauza autoturismelor ajunse în zonă la momentul crimei, dar și pentru că patronul casei de schimb valutar s-a blocat în mașină, suspecții nu au mai reușit să fure cei peste 100.000 de euro.

Foto: Știri de Focșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.