VIDEO: Ședință cu scântei la Primărie. Administratorii de blocuri, reproșuri la adresa primarului PSD Cristi Misăilă. Senatorul PSD Dumitrescu, acuzat că a venit în campanie electorală la ședință.

administratori-focsani-la-primarie Administratorii de bloc din Focșani și președinții Asociațiilor de Proprietari i-au reproșat primarului PSD Cristi Misăilă, în această seară, o mulțime de probleme grave cu care se confruntă focșănenii.

Primăria Focșani nu-și face treaba. Direcția de Dezvoltare din cadrul Primăriei nu-și face treaba. Sunt probleme nerezolvate de ani de zile, sesizări la care nu se răspunde nici după un an, practic este o bătaie de joc la adresa cetățenilor”, a spus un administrator.

În fața reproșurilor primite, primarul PSD nu a avut prea multe replici, spunând doar că problemele se vor rezolva. ”Nu s-au rezolvat ani la rândul… ce speranțe să mai avem. Suntem ignorați de această administrație publică…”, a spus un alt administrator care nici n-a mai așteptat finalul întrunirii, plecând mai devreme. ”Și așa nu se rezolvă nimic. Ne cheamă degeaba…”, a spus omul, după care a părăsit supărat Primăria Focșani.

Printre problemele sesizate s-au numărat: iluminatul public, parcările, subsolurile blocurilor, copacii cu risc de prăbușire, infracționalitatea în anumite cartiere etc.

La ședința convocată prin intermediul site-ului Primăriei Focșani nu au participat decât consilierii PNL Nicu Tănase, Ana Maria Dimitriu și Laura Ciocoeaș, primarul și viceprimarul Ionuț Mersoiu (PSD).

Tănase și Dimitriu au ridicat problema străzilor centrale neasfaltate de ani de zile în Focșani, cum ar fi Căpitan Stoenescu, a parcării ”Vrâncioaia”, făcută doar pe jumătate,  și a etichetării blocurilor și străzilor din Focșani.

FOTO: Senatorul PSD Cristian Dumitrescu (stânga) a fost acuzat că a venit la ședință doar din motive electorale. ”Nu v-am văzut prin Focșani sau prin Vrancea în ultimii 4 ani. Este păcat, domnule primar, că se dă o tentă electorală întrunirii cu administratorii”, a spus consilierul local Nicu Tănase.

dumitrescu-si-misaila

Vom reveni cu imagini VIDEO de la ședința derulată în această seară la Primărie.

3 Responses to VIDEO: Ședință cu scântei la Primărie. Administratorii de blocuri, reproșuri la adresa primarului PSD Cristi Misăilă. Senatorul PSD Dumitrescu, acuzat că a venit în campanie electorală la ședință.

 1. Cătălin 05/12/2016 at 22:19

  Bună seara. Am fost și eu în primăria Focșani în seara aceasta dar nu am intrat la ședință deși sunt consilier județean. Senatorul Dumitrescu a văzut mesajul de convocare al Primăriei și, ca parlamentar de Vrancea în funcție, a dorit să participe la ședință. Aș putea să îmi întreb și eu colegul consilier județean, Cristinel Irimia, de ce a participat? Ședința a fost publică. Tot timpul dumneavoastră spuneți că alții fac campanie sau câte și mai câte dar nu vă uitați și la dumneavoastră și colegii de partid?

  Răspunde
  • Eduard 05/12/2016 at 22:21

   Problema e alta: de ce senatorul de Vrancea Cristian Dumitrescu vine la astfel de evenimente doar în campania electorală? În rest nu mai e senator de Vrancea? Nu-i mai pasă de oameni?

   Răspunde
   • Cătălin 05/12/2016 at 22:35

    Puteți spune dumneavoastră la câte evenimente a participat sau nu senatorul Dumitrescu? Sau poate doar trebuie să scrieți ceva rău de PSD?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE