ULTIMA ORĂ: Procurorii vrânceni au audiat astăzi mai mulți profesori vrânceni, dar și o inspectoare din cadrul IȘJ Vrancea, în scandalul concursului de suplinire. Subiecte vândute contra sumei de 300 de euro?

ATENȚIE: Această știre nu o veți găsi pe site-urile  din Vrancea controlate de PSD!

Procurorii vrânceni au audiat astăzi mai mulți profesori și o inspectoare de specialitate din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, care ar fi avut conexiuni cu concursul județean de suplinire în învățământ, concurs desfășurat marți, 28 august.

Deși concursul s-a desfășurat fără probleme la fața locului, după cum ne-au declarat două cadre didactice care au participat la el, există bănuiala că un director de școală din Focșani și o inspectoare de la IȘJ Vrancea ar fi primit bani de la unii candidați, pentru a-i ajuta să ia o notă mai mare.

Mai exact, contra sumei de 300 de euro, cei doi ar fi vândut subiectele unor candidați!

Procurorii vrânceni (inițial s-a crezut că este vorba despre procurorii DNA) au fost înștiințați înaintea derulării concursului, astfel că au derulat o acțiune pe linie operativă pentru a descoperi dacă este adevărată informația cu privire la măsluirea concursului de către anumite persoane. Astăzi, au făcut noi audieri și, conform unor informații neconfirmate oficial, ar fi vrut să dispună chiar reținerea pentru 24 de ore a inspectoarei școlare audiate. Acest lucru nu s-a întâmplat, semn că nu există destule probe strânse la dosar în sensul confirmării sesizării inițiale.

Pentru că nu există, deocamdată, vreo dovadă care să justifice acuzațiile formulate, Vrancea Media nu publică numele persoanelor implicate în acest scandal.

La concurs au participat 137 de cadre didactice, iar distribuția cadrelor didactice, în funcție de notele obținute, a fost realizată ulterior. Vom reveni cu detalii! (Ed. O.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.