ULTIMA ORĂ: Primăria Focșani cere Poliției locale aplicarea sancțiunilor pentru nerespectarea traficului din Piața Moldovei.

Piata Moldovei Focsani IÎn urma ședinței de lucru de astăzi, 13 iul. 2016, cu reprezentanții mai multor instituții, s-a hotărât constituirea Comisiei de siguranță și securitate în trafic, care va avea ca scop reglementarea tuturor aspectelor privind traficul și circulația rutieră la nivelul municipiului Focșani.

În această primă ședință a fost stabilită adoptarea unor măsuri urgente de respectare a traficului în zona Pieței Moldovei, în perimetrul cuprins de străzile Tudor Vladimirescu, Pța.Independenței, Peneș Curcanul, Pța. Moldovei, Greva de la Grivița, Leopoldina Bălănuță și Mare a Unirii.

Astfel, începând cu data 15 iulie a.c., agenții Poliției Rutiere a municipiului Focșani și ai Poliției Locale Focșani vor proceda la aplicarea de sancțiuni în acest sens, pentru vehiculele parcate sau staționate în zone nepermise.

Un alt aspect discutat în sensul fluidizării traficului, a fost și stabilirea măsurii de interzicere a virajului la stânga de pe str. Republicii pe str. Mare a Unirii, pentru evitarea obstrucționării traficului, pe sensul de mers de la intersecția cu Bdul. Independenței (Ceas) spre intersecția cu str. Cuza Vodă (Teatru).

Biroul de presă Primăria municipiului Focșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE