ULTIMA ORĂ: ”Percheziții abuzive în stil securist ale Corpului de Control al primarului PSD Cristi Misăilă. Anchetă și control cu Poliția Locală la locuința consilierului local PNL Ana Maria Dimitriu, după criticile aduse primarului ”Taxailă””.

Fapte incredibile petrecute astăzi la locuința unui consilier local care a avut curajul să-l critice pe primarul Cristi Misăilă, pentru ca la doar o zi să se trezească acasă cu Corpul de Control al edilului și cu Poliția Locală. Iată comunicatul integral primit la redacție:

Percheziții abuzive în stil securist ale Corpului de Control al primarului PSD Cristi Misăilă. Anchetă și control cu Poliția Locală la locuința consilierului local PNL Ana Maria Dimitriu (foto dreapta), după criticile aduse primarului ”Taxailă”. Ana Maria Dimitriu, la un pas să ajungă la Spital. Doar pe vremea Securității lui Ceaușescu se mai petreceau astfel de abuzuri!

La nici 24 de ore de la ședința ordinară a Consiliului Local Focșani și la o oră după conferința de presă de astăzi, Ana Maria Dimitriu, consilier local PNL, s-a trezit percheziționată și verificată acasă de către Corpul de Control al primarului Cristi Misăilă. Ana Maria Dimitriu l-a criticat dur pe primar pentru numărul mare de inspectori din Corpul său de control, 19 la număr, dar și pentru alte cheltuieli exorbitante pe care Misăilă vrea să le facă, din banii focșănenilor.

Cu lacrimi în ochi și extrem de afectată de ceea ce i s-a întâmplat, fiind la un pas să ajungă la spital, Ana Maria Dimitriu a precizat: ”Deranjat de criticile mele și de faptul că nu vreau să tolerez abuzurile pe care le face, primarul Misăilă a trecut la o nouă fază de intimidare și abuz la adresa consilierilor locali ai PNL. Astăzi a venit rândul meu… După conferința de presă în care l-am criticat din nou, edilul poreclit ”Taxailă”, pentru că vrea să introducă taxa de locuit în Focșani, și-a trimis astăzi (orele 14.00) Corpul de Control și Poliția Locală la locuința ANL în care stau. Musafirul pe care îl aveam a fost agresat verbal de către inspectorul Ana Maria Apostu, venită într-un control abuziv, fără ordin de serviciu, fără a se legitima, fără a-mi declara scopul verificării, în afara orelor de verificare (luni – vineri 17.00 – 19.00 / sâmbăta 9.00 – 11.00) și fără a-mi arăta dispoziția de verificare încât să o pot citi în detaliu. Doar pe vremea Securității lui Ceaușescu se mai petreceau astfel de abuzuri! Nu am nici un dubiu că ceea ce mi s-a întâmplat astăzi este ca urmare a atitudinii mele la adresa primarului. Nu cred în coincidențe. Voi face o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva primarului Cristi Misăilă, împotriva șefului Corpului de Control al primarului, a inspectoarei și polițistului veniți în control și împotriva șefului Poliției Locale”.

Ana Maria Dimitriu era și este o persoană atât de… necunoscută Corpului de Control al Primarului, fiind consilier local, încât inspectorul Ana Maria Apostu a venit în control la locuința în care domiciliază Ana Maria Dimitriu însoțită de un… polițist local.

După ce sâmbătă, 25 noiembrie, Poliția Locală din subordinea Primăriei condusă de Misăilă l-a legitimat și amenințat cu amenda pe consilierul județean Cristi Irimia, din cauza distribuirii unor pliante informative legate de taxa de habitat, iată că administrația locală comite un alt abuz inimaginabil la adresa unui alt consilier PNL.

Primarul ”Taxailă”, ex-primarul ”Bălărie” și viitorul fost primar de Focșani nu suportă criticile consilierilor liberali și își dorește, probabil, ca locul consilierilor liberali să fie la marginea orașului, eventual în hoteluri și în nici un caz în liniștea căminului familial, în locuința lor. Astfel nu se explică abuzul de astăzi al Corpului de Control al primarului, un abuz pentru care va răspunde mai devreme sau mai târziu!

Departament Comunicare PNL Vrancea, 29 noiembrie 2017

2 Responses to ULTIMA ORĂ: ”Percheziții abuzive în stil securist ale Corpului de Control al primarului PSD Cristi Misăilă. Anchetă și control cu Poliția Locală la locuința consilierului local PNL Ana Maria Dimitriu, după criticile aduse primarului ”Taxailă””.

 1. IORGU 30/11/2017 at 02:15

  Toata viata sa va feriti de aceasta ciuma rosie toti sunt contaminati precum coreanul care doreste sa ucida lumea dl editor acolo e o caracatita de nu va inchipuiti de la primar la vice primar IORGA a dat pe ordinea de zi sa se amenajeze G 2 bahne si cel de la sud pai daca acei locatari le aduc voturi la acesti oameni contaminati, bravo partidului national liberal din vrance ca le stau in coasta nui lasati sasi faca mebrele dl liberali si sa nu creada acesti ciumati ca nu o sa le vina rindul si o sa vada tot ei cind seful ciumei nu o sa mai tina mina pe apropiatii lui o sai manince plosnitele si o sa va rugati ciumatilor tot de cei de la G 2 ca si asa nu aveti nici un capatii /
  FOCSANENI JOS CU CIUMA ROSI, VAU DAT 20 DE LEI LA PENSIE SI ACUM VEDETI CE TRAGETI SI STATI CA NU E AIZBERGUL DEOCAMDATA ,PENSIONARI TREZITIVA NU MAI VOTATI PENTRU MICI SI BERE CA ATI NENOROCIT COPII VOSTRI VAU LASAT SINGURI SI AU PLECAT SI ACUM VA PLINGETI CA E GREU IN ROMANIA ASA VA TREBUIE CA VAU MINTIT SI UITE UNDE A AJUNS TARA NOASTRA .
  JOS CIUMA ROSIE .

  Răspunde
 2. tot eu 30/11/2017 at 23:36

  cred ca nu am scris in alta limba decit in romineste de aceea nu se poate posta daca nu stergetil si eu ma dezabonez .
  Ori cum romini trezitiva din aceasta betie a cimei rosii din focsani .
  jos cima rosie
  .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE