ULTIMA ORĂ: Pedofilul din București a fost prins. Culmea, polițiștii au prezentat poze cu… colegul lor de la Brigada Rutieră, pentru a fi recunoscut de publicul larg!

Polițiștii din București au anunțat că l-au prins pe pedofilul care a a abuzat doi copii într-un bloc din Drumul Taberei. Culmea, polițiștii trimiteau poze cu… colegul lor de la Brigada Rutieră, cerând oamenilor să-l recunoască pe ticălos.

Poliția are program de recunoaștere facială a persoanelor și dacă acel program ar fi funcționat la parametri optimi oamenii legii îl puteau găsi imediat în baza lor de date pe… colegul polițist, fără să mai ceară ajutorul publicului, așa cum fac în alte situații.

E adevărat și faptul că pozele cu polițistul obsedat de copii nu erau foarte clare, însă rămâne senzația unei lipse de profesionalism a celor care au avut pozele pe mână și nu au reușit identificarea prin programul de recunoaștere facială. (Cr. Irimia)

Anunțul de pe rețeaua de socializare pare haios acum 🙂 ”Te vom găsi…”.. Ești printre noi… De fapt erai chiar în ”casa noastră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE