ULTIMA ORĂ: Oprișan a mai pierdut un proces cu un jurnalist vrâncean

Președintele CJ și al PSD Vrancea, Marian Oprișan, a mai pierdut un proces intentat cuiva din zona mass-media. Curtea de Apel Galați a menținut decizia Tribunalului Brăila, care respinsese acțiunea baronului de Vrancea la fond.

În apel, magistrații gălățeni au confirmat faptul că președintelui CJ Vrancea nu i s-a adus niciun prejudiciu de imagine în urma articolului invocat de Oprișan ca fiind denigrator la adresa sa.

Marian Oprișan i-a cerut jurnalistului respectiv 200.001 leu drept daune morale, acesta nefiind primul proces (și probabil nici ultimul) pe care baronul îl pierde în fața unui jurnalist. Practic, având în vedere istoricul războaielor pe care șeful PSD Vrancea le duce cu presa care nu scrie pe placul său, ne poate duce cu gândul că acțiunile în instanță făcute de Oprișan au doar menirea de a-i speria pe cei care scriu despre el. Lucru care nu-i iese, pentru că jurnaliști independenți au fost și vor fi întotdeauna. Asta se pare că nu înțelege cel care are mereu de obiectat când un ziarist îl critică. (Cr. Irimia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.