ULTIMA ORĂ: NU se mai eliberează pașapoarte la punctul mobil de la Adjud. La Focșani apare ghișeul ”on-line” pentru pașapoarte.

Conducerea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Vrancea, cu sediul în municipiul Focşani, B-dul Cuza-Vodă nr. 56, informează cetăţenii judeţului Vrancea asupra faptului că datorită înregistrării unui flux mai mare de solicitanţi de paşapoarte, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor ce se vor prezenta în număr crescut în perioada imediat următoare, a desfăşurării activităţii de lucru cu publicul într-un climat cât mai civilizat, transparent şi deservirea exemplară a publicului solicitant, cât și a punerii în funcţiune a aplicaţiei de programare on-line pentru solicitanţii de paşapoarte,

vă informăm asupra faptului că a fost înfiinţat şi este funcţional un al treilea ghişeu de „preluare cereri solicitanţi“ de paşapoarte, unde au prioritate persoanele ce se vor programa on line.
În acest sens, rugăm cetăţenii să-şi analizeze fiecare situaţia şi să se prezinte din timp, pentru obţinerea unui tip de paşaport, acesta putând fi livrat la domiciliu / reşedinţă prin curierat — POŞTA ROMANA, în termen de 14 zile calendaristice.

În acest fel se evită situaţiile în care este necesar un document de călătorie într-un termen mai scurt decât cel de livrare. Deasemenea, rugăm solicitanţii să consulte informaţiile disponibile pe www.vn.prefectura.mai.gov.ro, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple.

Trebuie cunoscut faptul că primirea documentelor la ghişeu se face şi cu bonuri de ordine tip tiketing, care se eliberează zilnic, pe baza chitanţei de achitare a taxei de emitere a paşaportului la ghişeul „informaţii solicitanţi”.

Totodată, precizăm faptul că activitatea la punctul de lucru mobil din municipiul Adjud, judeţul Vrancea, în perioada 01.06-30.09.2018 va fi suspendată.

Orice problemă specială se poate soluţiona la ghişeul de informaţii al serviciului sau în audienţă, la şeful serviciului, în cadrul programului destinat acestei activităţi — miercuri şi vineri în intervalul orar 11.00-13.00.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE