ULTIMA ORĂ: Lui Oprișan îi e frică de eliberarea din funcția de președinte al CJ Vrancea. A bătut palma cu Dragnea?

Marian Oprișan se teme de proiectul privind eliberarea sa din funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, proiect inițiat de consilierii PNL Vrancea, astfel că și-ar fi cerut scuze liderului PSD Liviu Dragnea pentru a nu fi debarcat de la șefia CJ.

Acestea sunt ultimele informații vehiculate în mediile politice naționale și locale, după ce a apărut informația publicată în presa centrală, conform căreia Oprișan a devenit unul dintre apărătorii lui Dragnea înaintea Congresului PSD din 10 martie. După ce l-a criticat pe Dragnea și i-a luat apărarea fostului premier Tudose, iată că acum Oprișan pare fi schimbat macazul și și-ar fi cerut scuze în fața președintelui PSD. Dragnea ar fi putut să determine mai mulți membri PSD Vrancea, consilieri județeni, să voteze miercuri, 7 martie, eliberarea din funcție a lui Oprișan, astfel că baronul s-a temut de această variantă care ar fi însemnat, probabil, sfârșitul carierei sale politice.

Pentru ca Oprișan să fie eliberat din funcția de președinte al CJ sunt necesare 22 voturi din cele 33. PNL are 13 consilieri județeni, PSD 18, iar ALDE 2. Dragnea ar fi putut convinge ușor mai bine de jumătate din consilierii PSD să voteze împotriva lui Oprișan, situație în care ar fi impus și un nou lider al PSD Vrancea.

Tot pe surse, se pare că Oprișan s-a mai înțeles cu Dragnea să-l susțină la congresul PSD din 10 martie, iar Dragnea să-l lase să candideze pentru funcția de vicepresedinte regional. (Leo MUNTEANU)

One Response to ULTIMA ORĂ: Lui Oprișan îi e frică de eliberarea din funcția de președinte al CJ Vrancea. A bătut palma cu Dragnea?

  1. NICOS. 06/03/2018 at 00:02

    DL. ASA A FACUT MEREU A JUCAT LA 2 CAPETE A MAI MUSCAT SI DIN MANA CARE LA CRESCUT SI ATUNCI JUCA TOT LA 2 CAPETE ACEST OM NU ARE FRICA NICI DE MAMASA DAR NICI DE DUMNEZEU E ATEU ORICUM ZILELE II SUNT INUMARATE SEA BATUT JOC DE TOT JUDETUL VRANCEA SI NUMAI EU NU AM INCREDERE IN ACEST OM CU CRAVATA ROSIE LA BELEGATA .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE