ULTIMA ORĂ: În Vrancea, 5 drumuri naționale și 6 drumuri județene sunt, în continuare, închise traficului

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile – ninsori abundente, viscol si vizibilitate redusă, pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră rămâne închisă pe următoarele tronsoane de drumuri naționale: DN 2 N Bogza – Dumbraveni, DN 23 A Gologanu – Tătăranu – Ciorăști, DN 23 B Măicăneşti – Ciorăşti – Codrești, DN 23 Nănești – Măicănești – limita de județ cu Brăila și DN 2 R Neculele – Bahnele.

De asemenea, sunt închise tronsoanelor de drumuri județene: DJ 202 F Bălești – Mihălceni, DJ 204 B Tătăranu – Măicănești, DJ 202 E Sihlea – Voetin, DJ 204 E Haret – Panciu, DJ 205 H Domnești – Păunești și DJ 204 P Dumitrești – Poenița.

Comparativ cu ziua de ieri, când s-a intervenit pentru salvarea a 8 persoane care au rămas blocate în autovehicule din cauza viscolului, pe timpul nopții nu au existat mijloace de transport sau persoane blocate în zăpadă pe căile de transport. În orele următoare, autoritățile vor acționa pentru degajarea căilor rutiere și redeschiderea traficului pe drumurile închise.

Forțele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al județului Vrancea și instituțiile din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au acționat în sprijinul populației, pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate, toate acțiunile de intervenție fiind monitorizate și conduse de Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare Intervenţii.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al județului Vrancea recomandă tuturor celor care circulă în zonele afectate de nămeți, să respecte recomandările autorităților, să nu încerce să forțeze accesul pe drumurile blocate și să semnaleze orice situație de urgență la numărul unic 112.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.