ULTIMA ORĂ: Fănică Ciobotaru, primarul comunei Vizantea Livezi, a murit la doar 57 de ani

Fanica Ciobotaru VizanteaAstăzi, a trecut în nefiinţă Fănică Ciobotaru, primarul liberal al comunei Vizantea Livezi. Ciobotaru a sfârşit prematur, la numai 57 de ani, în plină putere, având multe proiecte atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Toată lumea îl cunoştea ca un om muncitor, bun gospodar, un primar care a reuşit să facă din comuna Vizantea Livezi o localitate prosperă, în plină modernizare. Edilul se afla la al treilea mandat de primar.

“Dumnezeu să-l ierte ! Sincere condoleanţe familiei!”, au transmis colegii liberali.

Este o pierdere foarte grea pentru noi toţi, iar eu personal am pierdut un prieten. Nici acum nu îmi vine să cred că vorbesc de Fănică Ciobotaru la trecut. Am pierdut un bun coleg, un prieten, un om iubit de toţi liberalii vrânceni şi de toată comunitatea pe care o conducea cu pricepere de mulţi ani. Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Nini Săpunaru, copreşedinte PNL Vrancea.

One Response to ULTIMA ORĂ: Fănică Ciobotaru, primarul comunei Vizantea Livezi, a murit la doar 57 de ani

  1. un vizantean 03/11/2015 at 21:43

    Dumnezeu sa-l ierte.Condoleante familiei.Liberalilor mai lasati-o cu minciunile si cu prosperitatea si modernizarea de la Vizantea.Nici apa potabila nu are comuna.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.