Doi ofițeri de poliție și cinci agenți de la Postul din Piața Moldovei sunt anchetați de procurori. UPDATE: Un subofițer a fost reținut de procurori.

Sediu politie Focsani ipj

UPDATE: Un subofițer (Vasile I.) a fost reținut de procurori și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea anchetează la această oră 7 polițiști focșăneni (doi ofițeri și cinci subofițeri) după ce au efectuat percheziții la sediul Poliției de pe Longinescu, dar și la domiciliile celor vizați.

Polițiștii anchetați fac parte din cadrul Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, ei fiind suspectaţi de fapte de corupţie în legătură cu exercitarea unor atribuţii de serviciu.

Piata Moldovei Focsani I

Conform primelor informații neoficiale, polițiștii în cauză ar fi tolerat o grupare din Piața Moldovei care se ocupa cu vânzarea țigărilor de contrabandă. Recent, procurorii au descins și în Obor, la o casă a unor țigani, de unde au ridicat bani și pachete de țigări.

Vom reveni cu detalii!

One Response to Doi ofițeri de poliție și cinci agenți de la Postul din Piața Moldovei sunt anchetați de procurori. UPDATE: Un subofițer a fost reținut de procurori.

  1. mircea 23/02/2016 at 18:27

    numai prostii ai scris.Sunt 3 agenti si atat.Informeaza-te di apoi scrie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE