ULTIMA ORĂ: CRATER pe DJ 205E, pe drumul spre Răchitosu – Ciușlea. Aude și Consiliul Județean? Oprișan este ”acasă”?

FOTO: Florentina Ș. – CRATER pe DJ 205E, pe drumul spre Răchitosu – Ciușlea. Aude și Consiliul Județean? Oprișan este ”acasă”? CJ are în administrare drumurile județene și are obligația să intervină pentru a le reabilita.

6 Responses to ULTIMA ORĂ: CRATER pe DJ 205E, pe drumul spre Răchitosu – Ciușlea. Aude și Consiliul Județean? Oprișan este ”acasă”?

 1. Ncolas. 27/03/2018 at 17:39

  Dl editor ce se vede acum in aceste poze e intradevar o drama dar va rog frumos veniti sa vedeti comuna Urechesti e Dezastru Ntional nici cind era frontul de lupta nu arata asa aceasta comuna e in interior dar sa vedeti strzile e de ne crezut ,acest sef de consiliu judetean care merge la tib poate i mai mai cumpara MBM vre un audi pe numele lor ca tot leau facut drumul la petrsti ca de cine sa cistige licitatia acum vin si cadourile ca vine pastele nu se gindesc si la noi cetateni ai Romaniei acest om cucrevata rosie la git ca re chema la ordine un consilier a pnl eu cunosc fffff bine acest exemlar si ,o sa vina o zi cind voi spune totul pe nume .
  se vede cum joaca la 2 capete cind cu Ponta cind cu Dragnea o sa vedti ce dosar are pus deoparte portofel pentru ca el urmareste doar locul 1.

  Răspunde
  • Titel 27/03/2018 at 17:44

   Urechestiul va fi asfaltat in acest an

   Răspunde
 2. Ncolas. 27/03/2018 at 17:46

  Spre Rachitosu locuiesc 3 fosti comandanti ai Politiei judetene Vrancea care l au slujit cu credinta dar cum comandantul socialistilor din VN nu a avut tata si mama loveste fara a gindi in toata lumea la maica-sa la petresi si la mosie spre mocani a facut asfalt lasa ca Dumnezeu nu doarme.

  Răspunde
 3. GEORGEL 28/03/2018 at 00:32

  DACAspui tu asa si cred ca esti consilierul dezbracat de la urechesti de stii si cind e gata drumul de la urechesti dati numele .

  Răspunde
  • Titel Vasiliu 29/03/2018 at 00:50

   a spus primarul de la urechesti

   Răspunde
 4. Ncolas. 29/03/2018 at 12:40

  Dragnea daca tot vi in Vrancea vino sa vezi si drumurile din ciuslea si Urechesti sa vezi cum le gestioneaza sefu cravatelor rosi a consiluilui judetean sa va fie rusine si prin lege avem dreptu sa va dam in judecata .
  @dl titel de la a sune pina la a face e cale lunga nu se vede cum tin dosarele numai de la ciuma rosie le rezolva.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.