ULTIMA ORĂ: Accident mortal la Pufești. O femeie și copilul ei au murit.

Astăzi, în jurul orei 12.30, a avut loc un groaznic accident de circulație, soldat cu moartea a două persoane și cu rănirea altor patru. Conform informațiilor primite de la ISU Vrancea, ”o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanţe şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă au intervenit în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional E 85, pe teritoriul localităţii Pufeşti.

Accident Pufesti Vrancea dubita 1

Evenimentul rutier în care au fost implicate trei autoturisme a fost anunţat în jurul orei 12.30, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă. Imediat s-au deplasat la faţa locului trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu o autospecială descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stins incendii, cât şi două ambulanţe din cadrul SAJ Vrancea.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, au fost identificate şase persoane, aflate în autovehiculul înmatriculat în judeţul Suceava, două dintre acestea încarcerate pe scaunul din dreapta faţă. Din nefericire, ambele, o femeie în vârstă de 43 ani şi copilul ei, în vârstă de 7 ani, au suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi au fost declarate decedate de medicul de pe ambulanţa SAJ. Pompierii militari au intervenit cu accesoriile din dotarea autospecialei pentru scoaterea trupurilor neînsufleţite dintre fiarele autovehiculului.

Accident Pufesti Vrancea dubita 2 Accident Pufesti Vrancea dubita 3 Accident Pufesti Vrancea dubita 4 Accident Pufesti Vrancea dubita 5

Paramedicii au preluat un bărbat, în vârstă de 23 ani, politraumatizat, în stare de semi-conştienţă, pe care l-au transportat, după acordarea îngrijirilor medicale, la Camera de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Municipal Adjud. Alte trei persoane, dintre care un bărbat, în vârstă de 54 ani şi doi copii, unul de 6 iar celălalt de 14 ani, au fost transportaţi de ambulanţele SAJ la aceeaşi unitate spitalicească.

Alte trei persoane se aflau în celelalte două autovehicule implicate în accidentul rutier. Din fericire, şoferul autotrenului înmatriculat în Polonia şi cele două femei din autoturismul cu numere de Vrancea nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în pericol. Au fost asistaţi de echipajele medicale, dar, deoarece starea de sănătate era în parametri normali, au refuzat transportul la spital. Totodată, echipajul de pe autospeciala de lucru cu apă şi spumă a acţionat pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma coliziunii”, a precizat lt. Cristina Duță,purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

FOTO ISU VRANCEA. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.