Trupa de Teatru Protha va participa la prima ediţie a Festivalul Rotary de Teatru Contemporan

Trupa Protha Panciu zÎn perioada 28/30.03.2014 se va desfăşura la Teatrul Municipal Baia Mare prima ediţie a Festivalul Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret Baia Mare – ACTING 2014. Festivalul se adresează trupelor de teatru care sunt în colaborare cu un club Rotary din ţară.

Alături de Primăria Panciu, reprezentată de viceprimarul Iulian Nica, care sprijină încă de la înfiinţare Trupa de Teatru Protha, coordonată de Cătălin Sfîrloagă, s-a alăturat Clubul Rotary Varana Focşani, al cărei preşedinte este Dorinel Modreanu, şi astfel această trupă va participa la festival cu spectacolul “Prinţesa şi porcarul” de Dumitru Solomon.

Participanţii la acest festival pe lângă faptul că îşi vor prezenta spectacolele, vor beneficia şi de ateliere teatrale, de întâlniri cu personalităţi din lumea teatrului, de spectacole de teatru profesionist, precum şi alte surprize oferite de organizatorii festivalului.

Deplasarea la acest festival s-a realizat ca urmare a implicării în acest demers a Clubului Rotary Varana Focşani şi a Primăriei Panciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.