Tricolor “defect” la Focşani. Viceprimarul Gabriel Necula îl arată cu degetul pe Dan Cazaciuc

Mersoiu Necula AlecsandrescuViceprimarul social-democrat Gabriel Necula (foto centru) a declarat astăzi pentru Adevărul că responsabil cu verificarea materialelor pe care s-a imprimat tricolorul României a fost Dan Cazaciuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Focşani şi director al Direcţiei de Comunicare.

Responsabil cu verificarea acestor materiale a fost Directorul Direcţiei de Comunicare, Dan Cazaciuc. Pentru că s-a cauzat un prejudiciu grav de imagine Primăriei Focşani, o să facem verificări să vedem unde s-a greşit şi vinovatul va plăti, inclusiv cu funcţia, dacă este nevoie”, a spus viceprimarul Necula.

În replică Cazaciuc (foto centru, în picioare) a afirmat:

Dan Cazaciuc in delegatie in FrantaA fost un cumul de greşeli. Este o greşeală regretabilă din partea firmei de publicitate, care din neatenţie a schimbat ordinea culorilor, dar este şi o greşeală din partea noastră datorată grabei şi realizării tardive a materialelor. Nu am mai avut timp să le verificăm şi ne-am dat seama târziu de această greşeală. Au fost comandate 2000 de autocolante şi au fost împărţite jumătate din ele, dar când ne-am dat seama de greşeală răul fusese făcut. Plata nu o vom face, pentru că produsul nu a fost conform cu comanda pe care am făcut-o“, a precizat Dan Cazaciuc.

Totodată, Prefectura Vrancea a cerut explicaţii Primăriei Focşani, în legătură cu tricolorul “defect”, somând instituţia condusă de Decebal Bacinschi să trimită un răspuns până mâine, 3 decembrie.

Reamintim că patronul firmei Caspro Publicitate, Cristi Spînu, a declarat pentru Vrancea Media că îşi asumă eroarea de pe materialele cu tricolorul “defect”. Citeşte AICI declaraţiile lui Spînu!

Adresa Prefectura catre Primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.