Trăşculescu ştie să numere ca Roberta Anastase în Parlament. Minciuni pe bandă rulantă în fluturaşii deputatului PDL

Faţă de acum 4 ani, Trăşculescu este susţinut de mult mai puţine persoane

Fluturaşii pe care oamenii PDL-ului îi distribuie prin oraş într-o încercare disperată să mai ridice moralul celor care încă mai cred în şansele lui Trăşculescu la Primăria Focşani conţin câteva minciuni cel puţin… gogonate :).

Astfel, focşănenii sunt anunţaţi că lui Trăşculescu i-au lipsit 700 de voturi în 2008 pentru a-l întrece pe Bacinschi. În realitate, actualul primar a avut cu 1078 de voturi mai mult decât Trăşculescu, în turul doi.

O fi numărat Trăşculescu după metoda Roberta Anastase în Parlament de au dispărut 378 de voturi? Nu, că la Roberta era mai multe după ce a numărut ea… 😉

Altă minciună este legată de locul naşterii. După ce la Atlas TV, candidatul independent Cristi Irimia l-a acuzat pe Trăşculescu că-şi ascunde locul naşterii, şi anume oraşul Odobeşti, deputatul PDL a recunoscut că nu s-a născut în Focşani.

În pliantele distribuite, însă, surpriză… Alin apare “născut şi crescut în Focşani“. Dacă scrii acolo că eşti născut la Odobeşti nu dă bine la electorat, nu-i aşa?

În fine, în pliante se mai scrie că în 2008 a fost furat Alin cu vreo 7000 de voturi şi de aceea a pierdut alegerile. Adică Bacinschi ar fi trebuit să ia 6.000 de voturi, iar Trăşculescu 19.000. Tare, nu? 🙂

PS: După cum se vede în fotografia de mai sus, Trăşculescu este însoţit în oraş de puţini oameni, faţă de 2008 când a creat, într-adevăr, “emulaţie” în jurul său. Părăsit de mulţi dintre colaboratori, de la Mugurel Mălureanu, Emilian Diaconu şi până la colegii parlamentari (Mustea şi Plăcintă), Trăşculescu plăteşte tribut atitudinii pe care a avut-o în ultimii patru ani.

Diferenţa dintre 2008 şi 2012 este ilustrată cel mai bine de imaginile următoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.