TRAGEDIE: Robert Danţiş, un militar focşănean cu două misiuni în Afghanistan la activ, a fost găsit împuşcat în cap.

Robert Dantis

Telegraf Online scrie că un militar în vârstă de 33 de ani, de la Baza Militară „Mihail Kogălniceanu“, a fost găsit, sâmbătă seară, împușcat în cap. Caporalul Robert Danțiș, originar din Focșani, județul Vrancea, se afla în timpul serviciului de pază. Trupul său neînsuflețit a fost descoperit în jurul orei 20.50. Imediat, cazul a ajuns în atenția procurorilor militari, care au pornit o amplă investigație pentru a elucida împrejurările exacte în care tragedia a avut loc.

De asemenea, la nivelul Statului Major al Forțelor Aeriene Române a fost formată o comisie ce face cercetări pe marginea cazului. Caporalul Robert Danțiș locuia în București, era încadrat la unitatea militară 01895 Chitila și fusese transferat pe data de 14 octombrie 2015 la Baza Militară „Mihail Kogălniceanu“. Acesta lucra în cadrul Armatei din anul 2006 și avea la activ două misiuni în Afganistan.

Pe data de 30 octombrie, militarul scria pe pagina sa de “Facebook”: “Să ne grăbim să iubim, oamenii pleacă atât de repede şi cei ce nu pleacă nu se întorc mereu şi nu ştim niciodată cum să vorbim despre iubire. Dacă prima este ultima sau dacă ultima este prima…

Sursa: TELEGRAF ONLINE.

One Response to TRAGEDIE: Robert Danţiş, un militar focşănean cu două misiuni în Afghanistan la activ, a fost găsit împuşcat în cap.

  1. ipate constantin 16/06/2018 at 20:00

    Nu mai este de mirare acest fenomen, psihologii din armata romana nu dau explicatii la nimeni, nu sunt trasi la raspundere, fac ce vor. Se pune intrebarea cine la testat pe acest militar, iar comandantii de unitati sunt obigati sa tina cont de decizia psihologilor militari.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE