”Temei și Dăinuire în Cultura Românească”, eveniment prilejuit de Ziua Culturii Naționale, la Ateneul Pastia din Focșani

Asociația Părinți pentru Ora de Religie Vrancea organizează a treia ediție a Zilei Culturii Naționale, luni 15 ianuarie, de la orele 17.00, la Ateneul Pastia din Focșani. ”Temei și Dăinuire în Cultura Românească” va fi evenimentul prilejuit de Ziua Culturii Naționale.

Unul dintre parteneri va fi Platforma civică pentru drepturi și libertățiÎMPREUNĂ, care  este cea mai mare și profundă formă de unitate a societății civile din România compusă din 1000 de organizații și persoane fizice, intelectuali din tot spațiul românesc, reuniți pentru prima dată, într-un număr așa copleșitor în istoria recentă a României.

România are o societate civilă care susține valorile identitare ale poporului român. În plus, în contextul frământărilor din ultimii ani generate de încercări din ce în ce mai agresive de a schimba sensuri și înțelesuri până acum firești, o parte foarte largă a societății civile, moral conservatoare în esența sa, a găsit de cuviință să vină împreună pentru apărarea dreptului la opinie, la libera exprimare a acesteia, la libertatea de gândire, la libertatea credinței religioase, la apărarea demnitătii persoanelor care susțin valorile fundamentale ale civilizației românești cum ar fi cele legate de familie și căsătorie ori celelalte valori ale civilizatiei europene crestine.

Platforma civică ÎMPREUNĂ dovedește faptul că România are o societate civilă ce își prețuiește valorilesociale, culturale si identitare, adică valorile care îi asigură continuitatea. În acest sens, Platforma civică ÎMPREUNĂ susține organizarea Referendumului pentru definirea căsătoriei în Constituție ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie”, a precizat Mihai Gheorghiu, în numele Platformei Civice ”ÎMPREUNĂ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.