TDL Vrancea îl susţine pe Sorin Moldovan la alegerile europarlamentare

TDL PDL VRancea tineret

TDL Vrancea susţine candidatura lui Sorin Moldovan, preşedintele Tineretului Democrat Liberal, la alegerile europarlamentare. Anunțul a fost făcut în prezența liderilor PDL prezenti la Păltiniş, jud. Sibiu, Cătălin Predoiu – candidatul la alegerile prezidențiale din partea PDL, Raluca Turcan, europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu şi alţii.

Prim-vicepresedintele PDL, Cătălin Predoiu a subliniat faptul că lista PDL pentru alegerile europarlamentare trebuie să cuprindă și un reprezentant al Tineretului Democrat Liberal. Sorin Moldovan și-a anunțat intenția de a candida pentru un post eligibil la europarlamentare în cadrul Colegiului Director Național al TDL, desfășurat la sfârşitul săptămânii trecute la Păltiniș.

Anunţul său nu poate decât să ne bucure iar faptul că are sprijinul conducerii partidului, arată că Organizaţia de Tineret este o componentă foarte importantă şi foarte activă a Partidului Democrat Liberal. Tinerii din PDL Vrancea, întregul Birou Permanent Judeţean al TDL, susţin candidatura lui Sorin Moldovan pentru Parlamentul European.

Dorim ca şi la alegerile parlamentare şi locale tinerii să aibă acces la locuri eligibile astfel încât să poată acumula experienţă în funcţii importante pentru comunităţile de unde provin, iar în cadrul partidului să menţinem competiţia bazată pe proiecte şi idei sustenabile pentru populaţie“, a precizat Ionuţ Filimon, preşedintele TDL Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.