Tânăr rănit grav după un accident pe DN 2 – E 85, aproape de Bizighești

Groapa astupata la Bizighesti - Click pentru a mari imaginea

Ieri, la ora 14.09, pe DN2 E85, în afara localităţii Bizigheşti, L. Adrian, de 34 ani, din comuna Străoane, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu o autoutilitara care era oprită pe partea carosabilă, lângă acostament. In urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului D. Alex, de 18 ani, din comuna Homocea, care se afla în faţa autoutilitarei.

La data de 17 septembrie a.c., ora 13.30, pe DC 159 în comuna Obrejiţa, poliţiştii l-au depistat pe Ş. Adrian, de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Persoane dispărute depistate de poliţişti

La data de 17 septembrie a.c., ora 16.30, poliţiştii din Tătăranu l-au depistat pe T. Alexandru, de 13 ani, din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, care era dispărut de la data de 15.09.2014 din centrul de minori Păuneşti. Acesza a fost internat în Adăpostul Temporar Copilul Delincvent şi din Stradă din municipiul Focşani.

La data de 17 septembrie a.c., ora 16.15, poliţiştii din Mera l-au depistat pe S. Valentin Dănuţ, de 20 ani, din comuna Năneşti, care la data de 05.08.2014 a părăsit centrul C.I.T.O. Odobeşti. Tânărul a fost reintrodus în centru.

Campanie de informare în staţia CFR Focşani

În ziua de 19 septembrie a.c., în intervalul orar 12:00- 13:30, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi – Serviciul Judeţean Vrancea vor desfăşura o acţiune cu caracter preventiv.
Scopul acţiunii îl constituie prevenirea evenimentelor în care sunt implicaţi elevii, în special cei care folosesc în mod regulat trenul ca mijloc de transport, de la domicilii către instituţiile de învăţământ pe care le frecventează (navetiştii), în incinta staţiei CFR Brăila, precum şi în trenurile de călători care efectuează curse pe relaţiile Brăila- Galaţi şi Brăila- Bucureşti.

Poliţiştii vor distribui 400 de pliante cu caracter preventiv, acţiunea fiind demarată cu prilejul începerii noului an şcolar, ştiut fiind faptul că sporirea afluxului de elevi la sfârşitul săptămânii pe mijloacele de transport, în special cele ale CFR, determină apariţia şi intensificarea fenomenelor infracţionale ori contravenţionale în care aceştia sunt implicaţi, în calitate de victime sau de autori, cum ar fi furturile de telefoane mobile, lovirile sau alte violenţe, portul ilegal de arme albe, călătoriile frauduloase, prin falsificarea documentelor de călătorie, spargerea geamurilor la vagoanele de clasă, degradarea mobilierului vagoanelor etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.