SUPECO se deschide joi. Trei GAFE impardonabile făcute de cei de la Carrefour.

Lipsa rampelor pentru persoane cu handicap (în zona trotuarului de acces), rampe ce ar fi utile și mamelor cu cărucioare cu bebeluși, lipsa locurilor unde să poți lega o bicicletă (cum e la Kaufland de exemplu) și un semn de ”Cedează trecerea” pus cu ”capul în jos” au fost cele trei mari gafe făcute de echipa care s-a ocupat de proiectarea și execuția noului market Supeco din cartierul Sud.

La experiența și nivelul investițiilor făcute de Carrefour (cel care a înființat Supeco) de-a lungul anilor, gafele de mai sus sunt impardonabile pentru o companie uriașă căreia i s-au deschis rapid ușile în Focșani și care, în 4 luni a finalizat investiția. Supeco se va deschide joi dimineața în Focșani, fiind al 7-lea magazin Supeco din România.

PS: În plus, cei de la Supeco au intrat în conflict și cu câțiva locatari de la blocul de vizavi, locatari care au vrut să-și pună plăcuțele cu rezervările de parcare ale mașinilor pe trotuarul construit de Supeco, însă nu au fost lăsați sau li s-a reproșat acest lucru. (Leo M.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE