Sulfina Barbu: În urma votului deputaţilor în cazul Păsat, devine obligatorie eliminarea votului secret

În urma votului din Camera Deputaţilor în cazul Dan Păsat devine obligatorie modificarea regulamentul Camerei pentru eliminarea votului secret, a declarat deputatul PDL Sulfina Barbu. “Este obligatoriu să modificăm regulamentul Camerei, pentru a elimina votul secret. Votul parlamentarilor trebuie să fie transparent, iar soluţia este extinderea votului electronic. Nimic din activitatea unui parlamentar nu poate fi secret pentru cetăţenii pe care îi reprezintă. Cu atât mai mult când este vorba despre justiţie”, susţine Sulfina Barbu.

“Este îngrijorător votul privind cererea DNA de arestare a deputatului Dan Păsat. Decizia PDL a fost de a vota favorabil solicitării DNA, iar în acest moment avem 34 de voturi împotrivă, fără să ştim cui aparţin acele voturi. Pentru că nu avem un vot transparent este imposibil să ştim ce s-a întâmplat cu exactitate, atât la PDL cât şi la colegii din arcul guvernamental”, punctează deputatul PDL, prin intermediul unui comunicat ptrimit la redacţie.

“Îngrijorătoare este şi atitudinea opoziţiei care a ales să nu voteze, ceea ce de fapt înseamnă că PSD şi PNL au pus umărul la obstrucţionarea justiţiei, pentru că cererea DNA a fost adresată parlamentarilor, nu puterii sau opoziţiei”, mai spune deputatul PDL.

Informatii prezentate de www.promptmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.