Știripesurse.ro: ”Deputatul Florin Secară, fost apropiat al lui Udrea, a trecut la UNPR”

Florin Secara conferinta PDL FocsaniUNPR-ul condus de vicepremierul Gabriel Oprea începe în forța noua sesiune parlamentară. A reușit să adauge în rândurile sale încă un deputat. Nu e vorba de orice deputat ci de un fost vicepreședinte al PMP, un apropiat al Elenei Udrea.

Este vorba de deputatul Florin Secară care ajunge în rândurile UNPR după ce a părăsit partidul Elenei Udrea cu doar câteva zile ca aceasta să își anunțe candidatura la prezidențiale. Mișcarea este cu atât mai interesantă cu cât e de notorietate publică prietenia dintre Elena Udrea și Gabriel Oprea.

Acum Florin Secară susţine că alegerea făcută îi permite să reprezinte cu onoare şi eficienţă interesele cetăţenilor din Vrancea şi pe cele naţionale:

M-am alăturat celor 50 de parlamentari UNPR după ce am evaluat cu atenţie ultimele evoluţii politice şi echipa de partid căreia m-am alăturat. Este un partid în care am găsit mai multe personalităţi care au avut cariere profesionale similare cu a mea, adică foşti ofiţeri, cu care împărtăşesc un sistem comun de valori. Alegerea pe care am făcut-o îmi permite să reprezint cu onoare şi eficienţă interesele cetăţenilor care m-au trimis în Parlament şi pe cele naţionale”, susține acesta pentru stiripesurse.ro

Florin Secară a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.41 Vrancea, colegiul uninominal nr.6, la alegerile parlamentare din 2012. Acesta a intrat în Parlament pe lista PDL, iar în 2014 a fost timp de şase luni membru PMP, demisionând la începutul lunii august din partidul condus de Elena Udrea. În Camera Deputaţilor. Florin Secară este membru al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din aprilie 2013. La începutul lunii iulie deputatul PMP Aurel Nicolae a ales și el să sară în barca generalului și atunci Elena Udrea a catalogat gestul ca fiind unul de “oportunism politic”.

Preluare de pe www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.