Ştiri locale.Liceenii vrânceni, la Olimpiadele Naţionale de Limba şi Literatura Română şi Limba Latină

Şase liceeni vrânceni vor reprezenta judetul la etapa natională a Olimpiadei de Limba si Literatura Română. Acestia provin de la Colegiul National „Unirea“ din Focsani, Colegiul National „Al. I. Cuza“ din Focsani si de la Liceul Teoretic „Emil Botta“ din Adjud.

De asemenea, două eleve vor reprezenta Vrancea la Olimpiada Natională de Limbă Latină – clasele VIII-XII. Acestea invata la Liceul Teoretic „Emil Botta“ din Adjud, si la Colegiul National „Unirea“ din Focsani.

Serbari de 1 si 8 martie, anulate in multe unitati de invatamant focsanene

În multe dintre grădinitele si unitatile scolare din Focsani nu vor mai fi organizate serbări de 1 si 8 martie, pentru a se elimina orice suspiciune cu privire la acceptarea unor eventuale cadouri sau atentii de către cadrele didactice.

Decizia vine în urma scandalului de la Bucuresti, cand o invatatoare a cerut părintilor bani pentru cadourile de Crăciun.

Se demonteaza patinoarul din Piata Unirii

Focsanenii care au trecut prin Piata Unirii au putut vedea ca se demonteaza patinoarul. Inca de ieri, muncitorii firmei din Bacau au inceput sa demonteze patinoarul amenajat in Piata Unirii din Focsani in luna noiembrie. Vremea caldă din ultimele săptămâni nu prea a tinut cu iubitorii de mișcare pe gheață.

Radio Dada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.