Știri locale Focșani: Focșăneancă, despagubită pentru că a fost mușcată de câini

caini-in-adapost1O femeie din Focsani si-a gasit dreptatea in instanta, dupa ce a fost muscata de patru caini de paza, urmand sa primeasca 15 mii de euro despagubiri. In urma cu doi ani, femeia trecea prin curtea unei societati pentru a ajunge la locul de munca, cand a fost atacata de cei patru câini ai firmei. Victima s-a ales cu traume fizice si psihice, avand nevoie de aproape o luna de concediu medical. Cazul a fost inregistrat atunci ca accident de munca. Femeia a fost scapata din coltii animalelor de catre o colega, si ea fiind atacata de câini. Dupa un proces care a durat mai bine de un an, Tribunalul Vrancea a dat sentinta, care poate fi insa atacata la apel.

Un tânăr, fără permis si băut, a provocat un accident

Un tânăr din Odobesti, fără permis de conducere si băut la volan, a făcut accident în Focsani. Sambata seara, un tanar de 23 ani, din Odobesti, s-a urcat la volanul unei autoutilitare fără a avea permis de conducere si aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice. Pe strada Cuza Vodă din Focsani, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Şoferul vinovat, cât si două fete din celălalt autoturism au fost usor rănite. Politistii l-au fost testat cu aparatul alcooltest pe tânărul din Odobesti, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au întocmit un dosar penal.

Joi, se premiaza cele mai performante firme din județ

Piata Unirii si Ateneul PastiaJoi, 14 Noiembrie la ora 14:00, la Ateneul Popular „Mr. Ghe. Pastia” Focsani, se premiaza cele mai performante firme din judetul Vrancea in anul financiar 2012. La „Top I.M.M. – Vrancea” sunt invitate cele mai performante firme din judet in anul financiar 2012, urmand a fi premiate : microintreprinderi, intreprinderi: mici, mijlocii si mari care au ca obiect de activitate: productia, agricultura zoo, constructiile, confectiile textilele, industria lemnului, viticultura / vinificatia, comertul, serviciile, industria farmaceutica.

Cei de la ISU vor să-l ajute pe Moș Crăciun

Asociatia „Pompierii Vrânceni” doreste să ofere, împreună cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgentă „Anghel Saligny” al judetului Vrancea bunuri si alimente care să fie oferite în prejma sărbătorilor de iarnă atât copiilor si vârstnicilor din centre de plasament, îngrijire sau asistentă socială, cât si unor familii – cazuri sociale. Astfel, asociatia face un apel către întreg personalul I.S.U. Vrancea pentru colectarea unor bunuri ce pot fi oferite semenilor.

Obiecte, atât articole de îmbrăcăminte, diverse obiecte utile si necesare în gospodărie, cât si alimente neperisabile urmeaza a fi stranse până pe 29 noiembrie. După centralizarea si sortarea lor în functie de destinatie, toate bunurile colectate vor fi donate de membri ai Asociatiei „Pompierii Vrânceni” împreună cu reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă „Anghel Saligny” al judetului Vrancea.

Radio Dada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.