Știri din Vrancea: Un tânăr de 21 de ani, în comă după un accident grav.

Politie-IPJ-masini-comunicate

La data de 17 iulie a.c., ora 10.00, în comuna Tătăranu, T. Marian Mănăilă, de 40 ani, din comuna Măicăneşti, în timp ce conducea un autoturism a surprins-o şi a accidentat-o grav pe B. Maria, de 75 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 iulie a.c., ora 19.45, pe DN 2N, pe raza localităţii Dumbrăveni, T. Daniel Ionuţ, de 24 ani, din comuna Popeşti, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi l-a accidentat grav pe G. Vasile, de 21 ani, din municipiul Focşani, care, deplasandu-se pe o bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiune cercetată de poliţişti

La data de 17 iulie a.c., ora 17.30, poliţiştii din Slobozia Bradului au fost sesizaţi despre faptul că în centrul localităţii are loc un scandal. În urma deplasarii cu operativitate la fata locului poliţiştii au stabilit faptul că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi între grupul format din G. Ionel, de 25 ani, G. Gheorghiţă Viorel, de 45 şi G. Vasile, de 47 de ani, pe de o parte şi C. Ciobotaru Costică, de 51 ani, C. Marian, de 30 ani, C. Vali, de 23 ani, de cealaltă perte, toţi din localitate, a izbucnit un scandal, lovindu-se reciproc. În timpul scandalului au fost provocate mai multe distrugeri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactiatate a modului de producere a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.