Știri din Vrancea: Prinsă la furat din Carrefour. S-a ales cu dosar penal.

Carrefour

La data de 11 iulie a.c, ora 21.00 pe DJ 205P în comuna Garoafa, poliţiştii l-au depistat pe C. Cornel de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor Fiat 780 DT fără ca acesta să fie înmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 iulie a.c., ora 03.10 pe strada Republicii din municipiul Focşani, poliţiştii l-au depistat pe M. Puiu de 40 ani, din comuna Goleşti, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 iulie a.c., ora 04.50 pe strada Republicii din municipiul Focşani, poliţiştii au depistat-o pe C. Maria-Luiza de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea auto VW Passat având o îmbibaţie de 0,57 alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal .

La data de 12 iulie a.c., orele 22.30, pe DN23B în comuna Ciorăşti, poliţiştii l-au depistat pe M.Viorel de 40 ani din localitate care conducea autoturismul Opel , iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13iulie a.c., orele 01.00, în comuna Vidra, poliţiştii l-au depistat pe I. Ion de 30 ani din localitate, în timp ce conducea autoutilitara Ford Transit fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Suspecţi de furturi depistaţi în flagrant de poliţişti

La data de 12 iulie a.c., orele 14.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au prins în flagrant pe T. Florin de 41 ani din localitate în timp ce încărca material lemnos din rampa de lemne aparţinînd unei societăţi comerciale, cu intenţia de a le transporta la domiciliu. Acesta nu deţinea documente pentru materalul lemnos respectiv.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 iulie a.c., orele 19.32, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi despre faptul că două persoane de etnie rromă încarcă într-o căruţă bunuri dintr-o locuinţă de pe strada Aurora. La faţa locului poliţiştii i-au depistat în flagrant pe M. Costică de 40 ani şi S. Dorel de 35 ani, ambii din localitate, care încărcau în căruţă mai multe bunuri din locuinţa lui M. Radu Neculai. Bunurile au fost predate părţii vătămate, prejudiciul de aproximativ 700 lei fiind recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat.

La data de 11 iulie a.c., ora 15.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Focşani au identificat-o pe E. Mărioara de 21 ani, din comuna Păuleşti, care a sustras dintr-un hyperpermarket din municipiul Focşani mai multe bunuri în valoare de 88,79 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.