Știri din Vrancea: Accident grav la Vidra.

Politie-IPJ-masini-comunicateLa data de 24 iulie a.c., ora 14.15, pe DJ 204D, în comuna Vidra, B. Vasile, de 71 ani, din municipiul Focşani, în timp ce se deplasa pe o bicicleta, la momentul în care a intenţionat să efectueze viraj la stânga pentru a intra pe DJ 204G, a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar în aceeaşi direcţie. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a eveniementului.

La data de 24 iulie a.c., ora 14.20, pe DN 2D în comuna Vidra, G. Vasile, de 67 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicleta, pe fondul neatenţiei în condiţii de carosabil acoperit cu apă şi ploaie torenţială, a încercat să evite un obstacol, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a eveniementului.

La data de 24 iulie a.c., ora 12.08, pe bld. Independenţei din municipiul Focşani, M. Ionuţ Costel, de 24 ani, din municipiul Adjud, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 22.04.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 24 iulie a.c., ora 15.50, pe DJ 119A, poliţiştii din Homocea l-au depistat pe M. Constantin, de 45 ani, din comuna Tătărăşti, judeţul Bacău, în timp ce conducea un tractor cu o remorcă, întreg ansamblul nefiind înmatriculat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Persoană dispărută găsită de poliţişti

La data de 24 iulie a.c., ora 10.00, G. Mirela, din comuna Homocea, a sesizat faptul că la data de 13 iulie a.c., ora 05.00, sora sa N. Lenuţa, de 29 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, în jurul orelor 14.00, poliţiştii adjudeni au depistat-o pe raza municipiului. Totodată, poliţiştii au mai stabilit faptul ca femeia nu a fost victima vreunei agresiuni şi a plecat de la domiciliu deoarece nu se înţelegea cu sora sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.