Știri din Vrancea: Accident cu un rănit grav la intersecția de la Kaufland

Politie-IPJ-masini-comunicate

La data de 15 iulie a.c., ora 15.30, pe strada Maior Gheorghe Pastia din municipiul Focşani, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Focşani l-au depistat pe P. Lucian, de 42 ani, din municipiul Focşani în timp ce conducea autoturismul marca Toyota având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 iulie a.c, orele 17.30,pe raza municipiului Focşani, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că conducătorul auto M. Mihăiţă, de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Citroen C 3 a pătruns în intersecţia cu sens giratoriu de pe strada 1 Decembrie 1918 cu strada Brăilei, fără a respecta semnificaţia indicatorului ,,Cedează Trecerea,, şi a intrat în coliziune cu un moped, condus de Negoiţă Nicuţă, de 58 ani, din comuna Milcovul, judeţul Vrancea, acesta din urmă fiind rănit grav. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 iulie a.c., ora 21.30, pe Maior Gheorghe Pastia din municipiul Focşani, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Focşani l-au depistat pe M.Toader de 60 ani, din localitate în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, iar la testarea alcooltest a rezultat 0.53 mg./l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 iulie a.c., orele 23.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, au identificat la intersecţia străzilor Maior Gheorghe Pastia cu Brăilei, pe B.Săndel, de 47 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped marca Sanyang, neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere auto pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Suspecţi de furt identificaţi de poliţişti

La data de 15 iulie a.c., ora 15.05, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Focşani au fost sesizaţi de G. Rodica, de 44 ani, din municipiul Focşani despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui magazin i-a fost sustras de H. Paul Traian, de 24 ani, din oraş Odobeşti un portofel în care se afla suma de 1500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 iulie a.c., orele 15.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Tîmboești, au fost sesizați despre faptul că în curtea locuinței lui M. Dobre, din localitate, au fost surprinşi E. Nicolae – Marinel, de 14 ani, E. Valentin – Georgian, de 19 ani, N.Nelu, de 10 ani și J.Marian, de 13 ani, toți din comuna Tîmboești, sat Pădureni, judeţul Vrancea în timp ce intenționau să sustragă mai multe materiale de construcţii. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În noaptea de 15-16 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Adjud au identificat pe strada Siret din municipiul Adjud pe M. Ionut de 21 de ani din Adjud , C. Marius de 19 ani din comuna Urechesti , judeţul Bacău şi
R. Ionut Florentin de 18 ani din comuna Urechesti , judeţul Bacău. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti , s-a stabilit faptul că M. Ionut cunoscut cu antecedente penale a comis o serie de furturi, atât singur cât şi împreună cu ceilalţi doi .

Astfel, la data de 16/17 mai a.c. , 03/04 iulie, 06/07 iulie , 07/08 iulie aceştia au sustras roţi , camere foto, laptop-uri, staţii de emisie recepţie din interiorul mai multor autoturisme. Ulterior, bunurile au fost recuperate şi restituite proprietarilor de autoturisme. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modalităţii de producere a evenimentelor.

Radare
DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti;
DN 23 : Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Boloteşti; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri;

2 Responses to Știri din Vrancea: Accident cu un rănit grav la intersecția de la Kaufland

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.