Ştii câte E-uri are un iaurt cu fructe?

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania continua Studiile Comparative pe produsele cele mai consumate de pe piata romaneasca.

Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! a studiat pentru consumatorii romani etichetele iaurturilor cu fructe care sunt disponibile in comert. A.N.P.C.P.P.S. Romania afla pentru tine care sunt aditivii si colorantii folositi in componenta produselor!

Astfel, din cele 62 de iaurturi cu fructe a caror eticheta a fost studiata, 9 iaurturi nu contin niciun E. Peste 75 % din iaurturile cu fructe studiate contin minim un E iar cel mai mare numar de E-uri este continut de 4 sortimente de iaurturi, care au 5 E-uri.

Ajuta-ne sa te ajutam!

Descarca studiul integral si verifica iaurturile cu fructe pe care le consumi atat tu, cat si copiii tai! Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza. Numai asa poti afla ce contin produsele pe care le cumperi!

Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind numarul de E-uri continute de sortimentele de iaurturi cu fructe pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

Fii alaturi de noi si vei afla in curand care este continutul de fructe din iaurturile cu fructe, dar si numarul de kilocalorii al acestora!

Comunicat primit de la Protectia Consumatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.