Stagiunea Camerală 2015 – 2016, a Ateneului Popular “Maior Gh. Pastia”, se va deschide joi, 24 septembrie

Ateneul-Popular-Pastia-Focsani

Joi, 24 septembrie, ora 19:00, în deschiderea Stagiunii Camerale 2015 – 2016 a Ateneului Popular, va avea loc un recital cameral al cvartetului de clarinete ClarinArmonia. O formulă camerală din ce în ce mai mult uzitată alcătuită de această dată din trei muzicieni italieni ce urmează o perioadă de trainership prin programul ERASMUS PLUS şi din îndrumătorul lor, un muzician care este şef de partidă în Orchestra Teatrului NAE LEONARD şi membru al Orchestrei de cameră UNIREA.

Cei trei tineri italieni, Lucrezia Orlando, Francesco Calabrese si Angelo Porfido sunt muzicieni licentiati, care in acest moment sunt studenti la cursurile de Master la clasa Antonio Tinelli la Conservatorul “Egidio Romualdo Duni” din Matera.

Programul recitalului cuprinde lucrări de Antonio Vivaldi, Georges Bizet, Rimski Korsakov, Jules Massenet, Carl Maria von Weber, Astor Piazzolla şi Henry Mancini.

Valentin Gheorghita director Ateneul Pastia„Veniţi cu încredere în casa în care se cântă, pentru că muzica înlesneşte comunicarea între oameni…”

DIRECTOR, Valentin GHEORGHIŢĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE